25 Mart 2013 Pazartesi

AK PARTİ KEPEZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR


Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Teşkilat Başkanı Yusuf İşeri ve Seçim İşleri Başkanı Kudbeddin Aydın ile Ulus Mahallesi, Yeni Emek Mahallesi ve Yeni Mahalleler ziyaret edildi. Ulus Mahallesinde Mahalle Koordinatörü Nazmi Acan, Mahalle Başkanı Mehmet Temiz ve Sandık başkanı ve sandık kurul üyeleri hazır bulundu.
Yeni Emek Mahallesinde de Mahalle Başkanı Yüksel Hocaoğlu’nun evinde toplantı yapıldı ve sandık başkanlarına yapılması gerekenler anlatıldı. Son olarak da Yeni Mahalle Koordinatörü Fatih Şahin ve Yeni Mahalle başkanı Nazmi Duygulu ile sandık başkanı ve görevlileri hazır bulundu. Başkan Bayraktar, burada da yapılması gerekenleri anlattı.
Başkan Bahattin Bayraktar, üç mahallede yaptığı konuşmasında, seçim zamanı çok dikkatli olmalarını söyledi. Başkan Bayraktar, “Kepez’de oy potansiyelimiz hızla artıyor. Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanmaktır. Ay sonuna kadar her kes en az 10 tane üye yapmalıdır. Kepez’de üye sayımız 50 binin üzerine çıkmalıdır ve çıkacağına da inanıyorum” dedi
HABER EKSPER / Mehmet BULUT -Kepez

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder