31 Mart 2013 Pazar

MUSİAD AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse’yi ziyaret ettiler.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Köse, MÜSİAD Antalya Şubesi’nin gerçekleştirdiği 15. Olağan genel kurulda yeni yönetime katılan yönetim kurulu üyeler ile tanışıp, bir süre sohbet etti. Ziyarette, Türkiye ve Antalya’da gündemde olan konular değerlendirildi. MÜSİAD’ın, Türkiye'de çok önemli görevler yapmakta olduğunu ifade eden Köse, “Ürettiği hizmetlerle sanayicilere ve iş adamlarına rehberlik ediyor. Ülkemizin ekonomik yapısının daha güçlü olmasına katkı sağlıyor. Toplumsal duyarlılıkta da öncü oluyor. MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarımıza Antalya ve ülkemizin ihtiyacı var" diye konuştu.
 
MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, “dernek olarak üyelere yönelik ekonomik organizasyonlar yapmak, sosyal ve kurumsal anlamda iş adamlarının büyümesine katkı sağlamak için çalıştıklarını belirterek, “Amacımız, yaşadığımız kente fayda sağlamak, artı değerler kazandırmaktır” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder