27 Ekim 2012 Cumartesi

Antalya MHP Salona sığmadı


Kurban Bayramı dolayısıyla MHP Antalya İl Başkanlığı’nca bayramlaşma töreni düzenlendi

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde katılımın fazla olması dikkat çekti. MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin de bayramların birlik ruhunu ve beraberlik bilincini güçlendiren günler olduğunu ifade ederek, vatandaşların bayramını kutladı. MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MYK Üyesi Kemal Çelik’in de katıldığı bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Saat 13:30’da başlayan törende MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Türkiye’nin ciddi bir çıkmaza girdiğini ve adım adım bölünmeye doğru gittiğini ileri sürdü.
Büyükşehir Yasası ile Türkiye’de eyaletlerin oluşturulmak istendiğini iddia eden Günal, beldelerin kapatılarak köy haline dönüştürüleceğini söyledi. Özellikle köylerdeki insanların yeni uygulamadan mağdur olacaklarını savunan Günal, “Köyde düğün yapamayacaksınız, ‘gürültü yapılıyor’ diye zabıta ceza kesecek. Ahırlarınızdan ruhsat istenecek, tarlanız için emlak vergisi başlayacak. Köylerden şehirlere göç başlayacak. İllerin büyükşehir olmasına karşı değiliz, sadece yasa ile sosyal hayatın tahrip edilmesine karşıyız” dedi.
2016 yılında Antalya’da yapılacak Dünya Botanik EXPO’su ile ilgili çalışmaların AK Partili milletvekilleri tarafından sahiplenilmek istendiğini ileri süren Günal, “İş siyasileşmiş” dedi.Türkiye’nin en büyük sıkıntısının kendi içindeki “fitne” olduğuna işaret eden Günal, “Bir yandan memleketin paraları çarçur ediliyor, diğer yandan ülke bölünmenin eşiğine sürükleniyor. Ama bunlara karşı duran tek parti var, o da MHP. Bugün Türkiye’nin MHP’ye daha fazla ihtiyacı var” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi  MYK üyesi Kemal Çelik de Türkiye’nin iki bayramı birlikte kutladığını söyledi. Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, halkın ülkenin geleceği ile ilgili kaygılar taşıdığını iddia ederek, Türkiye’nin geleceği için MHP’nin önce yerelde, sonra genelde iktidar olması gerektiğini kaydetti. Konuşmaların ardından törene katılanlar bayramlaştı




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder