2 Ekim 2012 Salı

KEPEZ'DEN ŞEHİDE VEFA

Kepez Belediye Meclisi, Cudi Dağı'nda bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Özel Harekât Başpolisi Kadir Can'ın ismini, ikamet ettiği Atatürk Mahallesi’nde yenilenen parka verdi.
Kepez Belediyesi Meclisi, 17 gündem maddesini müzakere edip karara bağladığı Ekim ayı olağan toplantısında, şehitlerin isimlerinin yaşatılmasına yönelik duyarlılığını bir kez daha gösterdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleşen toplantıda, şehit eşinin isteği yerine getirildi.

Kepez ilçesi Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden Özel Harekât Başpolisi Kadir Can, geçtiğimiz aylarda Cudi Dağı'nda bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olmuştu. Şehidin eşi Ayşe Can da Başkan Tütüncü'den, “Kadir Can” isminin bir parka verilmesini talep etti.

Ekim ayı meclis toplantısında, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün, şehidin isminin ikamet ettiği Atatürk Mahallesi'nde yenilenen 5 dönümlük parka verilmesi talebiyle ilgili gündem maddesi görüşüldü. Kepez Belediye Meclisi, gündem maddesini oy birliği ile kabul etti. Atatürk Mahallesi'nde yenilenen parkın ismi de Şehit Başpolis Kadir Can oldu.

Tüm şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve gazilere acil şifalar dileyen Başkan Tütüncü, "Şehidin eşi Ayşe Can'ın talebini meclisimiz bir vefa duygusuyla oy birliği ile yerine getirdi. Ak Parti, CHP ve MHP meclis üyelerimize karardan dolayı teşekkür ederim. Şahsım ve Kepez Belediye Meclisi olarak şehit ailelerimizin, gazilerimizin her zaman yanındayız ve emrindeyiz" ifadesini kullandı.

Bütçenin görüşüleceği devam meclisi ise 8 Ekim Pazartesi günü yapılacak.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder