26 Ekim 2012 Cuma

CHP ANTALYA İL BİNASINDA BAYRAMLAŞMA


Geleneksel bayramlaşma merasiminde yüzlerce partilisine seslenen CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök; “Artık CHP’sinde kişisel hesap yok tek hesabımız var. 650 Km’lik alanda Bir Büyükşehir Belediyemiz, 6 tanede ilçe belediyemiz var. Artık geriye kalan 13 Belediyeyi de alacağız CHP olarak. İkinci bir hesabımız var o hesabımızda yerel yönetimler seçimlerinde oradan açtığımız o anahtarla hep beraber iktidar kapısını aralayacağız.” Dedi.
Etkinlik; yine parti il binası önünde, saat 11.00’de başladı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı CHP’lilerin bayramlaşmasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’in CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ve bayramlaşmada ayrıca partinin ilçe, belde örgütleri ve belde belediye başkanları da yer aldı. CHP Antalya İl Örgütü, bayramlaşmaya katılanlara tatlı ikramı yaptı.
BAYRAMLAR CHP İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök; partililerini parti otobüsü üstünden seslendi. “Bu bayram günleri dini ve geleneksel olarak insanları bir araya toplayan çok önemli günlerdir. CHP geleneklerinde her bayramın 2. Günü saat 11.00’de il binamız önünde toplanırız. Burada bir birimizle kaynaşırız, birbirimizle görüşürüz. Mücadelemiz için birbirimize cesaret veririz. Güç veririz. Bayramlar CHP için çok önemlidir. Bu nedenle bugün buraya geldiniz hepinize çok teşekkür ederim.” diyerek başladı.
BİR TANE ÖRNEĞİ DAHA YOKTUR
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, “Bu ülkenin insanları milli bayramlar, dini bayramlar diye ayırmaz bayramları. Bu ülkenin insanları Kurban bayramı ne kadar kutsalsa 29 Ekim’de o kadar kutsaldır. AKP’ye yakın bir takım güçler bu ülke de insanları 29 Ekimciler ve Kurban bayramcılar diye bölüp parçalamaya çalışıyorlar. İkisinin arasında tercih yapmaya zorluyorlar. Ama bunlar bu milleti tanımıyorlar. Bu ülkede yaşayan tüm insanlar için Kurban bayramı da kutsaldır. 29 Ekim’de kutsaldır. Hiç birisinden asla vazgeçmeyiz. Bu ülkede yaşayanlar Cumhuriyet devrimlerinin ne kattığını, hangi değerleri kattığını çok iyi bilirler. Bu ülkede insanlar Mustafa Kemal’in onlara imkanları çok iyi bilirler. Müslüman coğrafyasına bakın bir tane örneği daha yoktur. Bu ülke de insanlar hangi dine mensup olursa olsun. Özgürce inançlarını yerine getirebiliyorsa, aynı zamanda laik demokratik bir ülkede insan olarak yaşayabiliyorlarsa bunu Mustafa Kemal’e ve onun getirdiği Cumhuriyete borçludurlar.” Dedi.
BİZ ATAMIZIN HUZURUNA GİDERİZ ÇELENGİMİZİ DE KOYARIZ.
Asla 29 Ekimlerden taviz vermeyeceğiz. 29 Ekim çelenk koyma töreni için valiliğe yazı gönderdik. Cevap olumsuz geldi. Yani bize diyorlar ki; siz gidip atanızın huzuruna çelenk koymazsınız diyorlar. Bizde diyoruz ki çelengimizi koyarız diyoruz. 28 Ekim’de saat 13.00’de resmi çelenk koyma töreni var. biz o gün saat 11.30’da il binamızın önünde tüm CHP’liler Mustafa Kemal’in tüm askerlerini buraya bekliyorum. Hep beraber gideceğiz güçleri yeterse bize çelenk koydurmasınlar biz Atamızın huzuruna gideriz çelengimizi de koyarız. Binlerce CHP’lilerle o gün buradan yürüyeceğiz. Atamıza gideceğiz minnet borcumuzu ödeyeceğiz.
13 BELEDİYEYİ DE ALACAĞIZ
Seçime az bir süre kaldı. Biz Antalya’da 650 KM’lik alanda altı oklu bayrağımızı zirveye nasıl dikeriz bunun mücadelesini vereceğiz hep beraber. Artık CHP’sinde kişisel hesap yok tek hesabımız var. 650 Km’lik alanda Bir Büyükşehir Belediyemiz, 6 tanede ilçe belediyemiz var. Artık geriye kalan 13 Belediyeyi de alacağız CHP olarak. İkinci bir hesabımız var o hesabımızda yerel yönetimler seçimlerinde oradan açtığımız o anahtarla hep beraber iktidar kapısını aralayacağız. Göreceksiniz CHP İktidar olacak, CHP’sinin dürüst, namuslu Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’da bu ülkenin Başbakanı olacak bu için en büyük desteği Antalya’dan vereceğiz. Genel Başkanımızın Ankara’da açtığı o yelkenlisine en büyük rüzgarı Türkiye’de ki örgütler içerisinde Antalya verecektir. Elimizden geleni fazlasıyla yapacağız.
HEP BERABER DOĞRU OLANI YAPACAĞIZ
 İl Kongresinde bir şey söylemiştim. İnanarak söylemiştim yine söylüyorum. CHP’sinde bir tane il başkanı 30 tane il yöneticisiyle Antalya’yı yönetemezsiniz demiştim. Sadece belediye başkanlarıyla bulundukları yeri yönetemezsiniz demiştim. CHP’sinin 40 bin üyesi bir belediye başkanı gibi, bir il başkanı gibi, milletvekili gibi, hatta bir genel başkan gibi sorumluluk alıp bu sorumluluk duygusuyla sokaklara indiği zaman CHP’si iktidar olacak. Bunun için her zamankinden daha çok CHP ihtiyaç var parti içinde ki münakaşalardan kaybettiğimiz enerjiyi telafi etmek için çok daha fazla çalışmamız gerekiyor. Yolumuz bir.  Bizim kavgayla gürültüyle işimiz yok. Kim rahatsız olursa olsun. Hedefimiz bizim iktidar olmak hep beraber doğru olanı yapacağız biz doğru olanı yapacağımız için partililerimiz biz bu görevi verdi. Görev sürüm benim il kongresinde divandan alırım dedim. Divana bırakırım. O iki yıl zarfı içerisin de de partimi büyütmek için ne yapmam gerekiyorsa partililerimle, belediye başkanlarımla, Milletvekillerimle, ilçe örgütlerimle omuz omuza mücadele ederim. Gereğini yerine getiririm. Bunu bilmenizi istiyorum artık hep beraber mücadele edeceğiz. İçe dönük bu mücadele artık geri de kaldı o bitti. CHP Kongrelerinde yarış olur. Artık bu kongre salonlarında kalacak.
CHP’si iktidara geliyor. Uydurma haberler, anketler yalan tek bir doğru var halk. O halkın içinde dolaştığınız zaman insanlar gereğini söylüyor herkesin oyuna talibiz.  AKP ayrı AKP’ye oy verenler ayrı  biz AKP’ye Oy verenlere karşı değiliz. Biz AKP’ye karşıyız. Biz bir şekilde AKP’ye oy veren bütün vatandaşlarımızın oyuna talibiz. Cumhuriyet ve kazanımlarını savunan Mustafa Kemal’e inanan namuslu, dürüst bir yönetim isteyen tüm kitleleri CHP çatısı altına davet ediyoruz







.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder