5 Ekim 2012 Cuma

KEPEZ’DE ÖĞRENCİLERE SİNEMALI GÜNLER


Kepez Belediyesi, Ahmet Hamdi Tanpınar ve Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde  düzenlediği “Film Keyfi Başlıyor” etkinliği kapsamında, ilçedeki ilköğretim öğrencilerini sinema ile buluşturuyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçede kültür ve sanat faaliyetlerine de ağırlık veriyor. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu ve son olarak Varsak’ta hizmete açılan Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi, Kepez’i Antalya’nın kültür ve sanat merkezi haline getirdi.

Her hafta Salı, Perşembe ve Cuma günleri düzenlenen “Film Keyfi Başlıyor” etkinliği ile ilçedeki ilköğretim öğrencileri, ücretsiz olarak beyaz perdede film izlemenin keyfini yaşıyor. Son olarak Varsak Altıayak İlköğretim Okulu’nun 200 öğrencisi, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde film izledi.

Film öncesi öğrencilere video kaydı ile “beyaz perde”den seslenen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Siz gelecek nesli temsil eden öğrenciler, sizleri temel eğitimle birlikte kültür ve sanat etkinlikleriyle de buluşturmanın gayreti içindeyiz. Biliyoruz ki yarınlarımız olan sizler, bugün sizlere sunduğumuz eğitim ölçüsünde ülkemizi yukarılara taşıyacaksınız. Bu anlamda bir çok alanda olduğu gibi kültür ve sanat hizmetinden de yıllarca mahrum bırakılan Varsak’ta bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün siz öğrencilere son derece modern bir ortamda sinema izleme imkanı sunuyoruz. Bilmelisiniz ki Kepez Belediyesi olarak, hizmet yatırımlarımız artarak devam etmektedir.” diye konuştu.

Salonu dolduran öğrenciler, Başkan Tütüncü’nün “iyi seyirler” diyerek tamamladığı konuşmasının ardından gösterilen filmi büyük bir keyifle izlediler.

Kepez Belediyesi tarafından, EBKM ve AHTKM’de düzenlenen “Film Keyfi Başlıyor” etkinliği  30 Mayıs 2013 tarihine kadar sürecek. Etkinlik kapsamında 58 filmin gösterimi yapılacak.




 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder