5 Aralık 2011 Pazartesi

Elmalı Ak Parti İlçe Başkanı Öztekin güven tazeledi


AK Parti Elmalı İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi’nde tek liste olarak kongreye giden Ümit Öztekin yeniden başkanlığa seçildi.
Elmalı Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Menderes Türel, teşkilat mensupları delegeler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kongrede konuşan İl Başkanı Mustafa Köse, kongrelerin yenilenme dönemi olduğuna dikkat çekerek, partide görev yapan partilerin görevi yeni isimlere bıraktıklarını söyledi. Muhalefet partilerini eleştiren Köse; “Seçim döneminde diğer partiler bol bol atıp tutuyordu. Bedava elektrik, işsizlere iş diyordu. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, söylediklerinin arkasında kesinlikle durmadı. Tüm bu söylediklerini inkar etti” diyerek Elmalı kongresinin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ise, kongrede kazananın Elmalı olacağını belirterek, kongrelerin ilçe yönetimini güçlendireceğini ve büyüteceğini söyledi. AK Parti’nin genel seçimlerde büyük başarı elde ettiğini belirten Enç, yerel seçimlerde de inşallah Elmalı Belediyesi ile birlikte diğer belediyelerde de başarılı olacağız” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de, AK Parti'nin üçüncü kez tek başına ve her seferinde oylarını artırarak iktidara geldiğini söyledi.

Kongrede söz alan Milletvekili Menderes Türel ise, muhalefet partilerine yüklenerek, “Seçim döneminde bedelli askerliğin çıkarılacağını söyleyen muhalefet partileri şimdi mecliste engellemek için ellerinden geleni yapıyorlar” dedi.

Tek liste olarak kongreye giden ve yeniden İlçe Başkanı seçilen Ümit Öztekin konuşmasına başlamadan önce partiye gönül vermiş büyüklere plaket verdi. İl Başkanı Mustafa Köse ve milletvekillerinin plaket verdiği partililer her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söylediler. Kongrede konuşma yapan Elmalı İlçe Başkanı Ümit Öztekin, “Ak Parti iktidarında Elmalı’ya büyük yatırımlar yapıldı. En büyük yatırım ise trafo merkezidir. Trafo merkezi 2012 yılında ihale edilip, aynı yıl içinde hizmete girecek. 40 milyon TL’lik yatırım yapıldı. İlçeye yapılan en büyük yatırımla Elmalı’da elektrik sorunu bir daha yaşanmayacak” dedi.
www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder