19 Aralık 2011 Pazartesi

Mustafa Köse: Akaydın sözünü tutmadı..

AK Parti Döşemealtı ve Muratpaşa ilçe kongrelerinde konuşan İl Başkanı Köse, Başkan Akaydın’ı eleştirerek “Türkiye ileri giderken, Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı geriye götürüyor. Çünkü ‘Sayın’ Akaydın hiç bir sözünü yerine getirmedi” dedi.


AK Parti, Muratpaşa İlçe Teşkilatı ve Döşemealtı İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrelerde yaptığı konuşmada eleştiri oklarını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a doğrultan AK parti İl Başkanı Mustafa Köse, Başkan Akaydın’ı sözünü tutmamakla suçladı. Köse, “Türkiye ileri giderken, Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı geriye götürüyor. Çünkü ‘Sayın’ Akaydın hiç bir sözünü yerine getirmedi” dedi.



Antalya geriye gidiyor

AK Parti Döşemealtı İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi’ne AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Parti İçi Demokrasi Hakem Heyeti Başkanı Nurdoğan Topaloğlu, AK Antalya Milletvekili Vecdi Gönül, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ve partililer katıldı. Kongrede bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, partisinin bugüne kadar yaptığı hizmetleri anlatırken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı eleştiri yağmuruna tuttu. Köse, “Başbakanımıza söz verdik. Antalya’da AK Parti’yi birinci parti yapacağız dedik ve yaptık. Halkımızla birlikte başardık. Halkımız zaten kimin sözünün eri olduğunu gördü. Bugün yalan vaatlerle iş başına gelen ve daha sonra ben yüz bin kişiye iş sözü vermedim. Bedava elektrik derken güneşten bahsettim, Antalya Ankara’dan zengin derken doğal zenginliklerinden bahsettim ve ucuz su vaadinde bulunup üç kez suya zam yapan Akaydın ve yönetiminin yalan vaadlerini yaşayarak gördü. Türkiye ileri giderken, Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı geriye götürüyor. Çünkü ‘Sayın’ Akaydın hiç bir sözünü yerine getirmedi” dedi.



Antalya hizmet alamıyor

AK Parti Antalya Milletvekili Vecdi Gönül ise AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana kimsesizlerin kimsesi olduğunu söyledi. AK Parti'nin icraatlarından bahseden Gönül, "2011 seçimlerinde AK Parti'nin oyu yüzde 9 arttı. Antalya, bugün hizmet alamıyor. Antalya'nın AK kadrolarla, Ankara,İstanbul, Konya, Kayseri'de olduğu gibi hizmetler almalıdır. Buda AK kadrolardan geçiyor. Bunu herkese anlatmalıyız" dedi.



Kongrede seçimler yapıldı

AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanlığı 2. olağan kongresinde tek liste ile seçime giden mevcut ilçe başkanı Yusuf Mayıslar, 217 delegenin oyunu alarak yeniden başkan olarak seçildi.

Muratpaşa’da ise Ali Kıvrak'ın tek listeyle yer aldığı kongrede 229 delege oy kullandı. 221 geçerli oy alan Ali Kıvrak AK Parti'nin yeni Muratpaşa İlçe Başkanı oldu.
Kaynak / www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder