21 Ekim 2012 Pazar

Mustafa Köse:“7/24 hizmet için çalışıyoruz”


Yeni binasına taşınan Manavgat İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Yerel seçimler için hedefimiz 19 ilçe belediyesini de kazanmak. Ama bunun yolu, daha çok çalışmak, daha çok hizmet üretmek ve daha çok gönül kazanmaktan geçiyor” dedi.

Yukarı Hisar Mahallesi’ndeki yeni binasına taşınan Manavgat İlçe Teşkilatı’nda İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve kadın ve gençlik kolları, belde başkanları ve belediye başkanları ile sohbet eden İl Başkanı Mustafa Köse, “Manavgat’ta yıllardır diğer siyasi partiler tarafından yönetilen bir belediye var. AK Partili ilçe belediyelerinin ya da Manavgat’ta ki, AK Partili belde belediyelerinin hizmetleri ile kıyasladığınız zaman Manavgat’ta elle tutulur bir hizmet üretilmediğini görebiliyoruz. Antalya siyasetini belirleyen Manavgat’a ve Manavgatlı’ya yakışmıyor. Artık Manavgat’ın da AK Parti belediyeciliği ile tanışma zamanı geldi. Hep birlikte Manavgat’ı kazanmak, Manavgat’a kazandırmak için çalışmalıyız” diye konuştu.

AK Parti’nin teşkilatçılık ve hizmet anlayışının diğer siyasi partiler ve dünyadaki bir çok ülke tarafından takip edilmeye başlandığını belirten Köse, “Bizim liderimiz, teşkilatçılık ve belediyecilikten gelen bir lider. Sayın Başbakanımız teşkilatlanmaya ve belediyecilik hizmetlerine çok önem veriyor ve bizzat bu çalışmaları kendisi takip ediyor. AK Parti teşkilatları, dışarıda sadece tabelası bulunan binalar değildir. AK Parti’de görev yapan arkadaşlarımız da sadece seçim zamanı oy isteyen kişiler değil. Biz, 7/24 hizmet için çalışan bir ekibiz. Bizim idealimiz, milletimize hizmet üretmek. Manavgat İlçe Teşkilatımız da birlik ve beraberlik içinde çalışan örnek teşkilatlarımızdan birisidir” dedi.

Manavgat İlçe Teşkilatı ziyaretine İl Başkanı Köse’nin yanı sıra il başkan yardımcıları Ali Çetin, Zekeriya Tonoğlu ile il yönetim kurulu üyeleri Fatih Nükte ve Cüneyt Doğan katıldı.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder