15 Ekim 2012 Pazartesi

Antalya Fatmanur'a Ağladı

İstanbul Bahçelievler’de önceki gece evinde elleri, ayakları ve ağzı koli bandıyla bağlı olarak ölü bulunan üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Fatmanur Çelik, memleketi Antalya’da son yolculuğuna uğurlandı.

Üniversite öğrencisi Fatmanur Çelik, İstanbul Bahçelievler'de 20 gün önce taşındığı evde ağzı, elleri ve bacakları koli bandıyla bağlandıktan sonra boğularak öldürülmüş halde bulundu. Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetisyenlik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Fatma Nur Çelik'in ailesi tarafından alınan cenazesi Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki evine getirildi. Bahçede yapılan duanın ardından Çelik’in cenazesi Muratpaşa Camii’ne götürüldü. 

Polis çok iyi çalıştı 
Kuyumculuk yapan baba Ali Çelik, cami avlusunda taziyeleri kabul ederken, gazetecilere, “Benim Allah vergisi 3 evladım var. Bu emanetlerden biri alındı. Bahanesiz bir ölüm yok. Çok üzüldüm. Polis çok iyi çalıştı. Adalet yerini bulsa da evladım geri gelmeyecek. Adaletin yerini bulacağına eminim. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.” Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Fatmanur Çelik, gözyaşları arasında Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Çelik ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. İstanbul’da Fatmanur Çelik’in ev arkadaşı çocukluk arkadaşı S.K da cenaze törenine katıldı. Bir hayli üzgün olan ve gözyaşlarına boğulan S.K’yı arkadaşları sakinleştirdi. Fenalık geçiren anne Suzan Çelik cenaze törenine katılamadı. Üniversite öğrencisi Fatmanur Çelik’in Ahsen ve Abdullah isminde iki kardeşinin olduğu öğrenildi KAYNAK-AKDENİZ MANŞET


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder