23 Ekim 2012 Salı

Av. Mustafa Köse'nin Bayram Mesajı


AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse:

“Tek yürek, tek ses, tek vücut olalım”
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse mesaj yayınlayarak Antalyalıların ve tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.
Bayramların paylaştıkça anlam kazandığını ifade eden İl Başkanı Mustafa Köse, “Zira, bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Bizi asırlardır birbirimize bağlayan, birbirimize kardeş kılan bu yardımlaşma ve dayanışma ruhudur. Bayramlar bunun için vardır; zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini, hayırseverlerin yetimleri sevindirmesi için bir fırsattır bayramlar, bunu böyle anlamalı, böyle kabul etmeliyiz. Onun için gelin, bu mübarek kurban bayramında birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, zorda olanların imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim. Tek yürek, tek ses, tek vücut olalım.” diye konuştu.

Köse, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu düşüncelerle Antalyalı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tekrar tebrik ediyor, huzur dolu, sağılık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi Allah’tan temenni ediyorum”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder