1 Eylül 2012 Cumartesi

TÜTÜNCÜ’YE YEŞİL SANAYİ’DEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ


Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tetikoğlu  ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşil Sanayi’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.
Yeşil Antalya Sanayi Sitesi’nin 20 yıldır çözülemeyen müstakil tapu sorununu çözen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnaftan gelen asfalt sorunu talebini de kısa bir sürede yerine getirdi.

Başkan Tütüncünün talimatıyla hızlı bir şekilde çalışmalara başlayan Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeşil Antalya Sitesi’nin asfalt sorunu yaşayan sokaklarında bin ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tetikoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri de tapu sorunlarının çözümünün ardından, asfalt taleplerini de yerine getiren Başkan Tütüncü’ye teşekkür ettiler. 

Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tetikoğlu, asfalt çalışmasının ardından yaptığı açıklamada, “Yeşil Antalya Sanayi Sitesi’nin bazı sokaklarında asfalt sorunumuz vardı. Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye bu sorunlarımızı ilettik. Başkan Tütüncü, en kısa zamanda bu sorunlarımızı çözeceğini söyleyerek, Belediye Fen işleri Müdürü’nü arayarak, iletmiş olduğumuz sorunların hemen yapılması için talimat verdi. Bir gün sonrada Fen işleri ekipleri geldi ve sokaklarımızı asfaltladı. Şahsım ve Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Yönetimi olarak, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye teşekkür ediyoruz. Başkan Tütüncü, bugüne kadar ne şikayetimiz ne sorunumuz olduysa hep bir telefon kadar yakınımızda oldu.” dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder