8 Eylül 2012 Cumartesi

ÜNSAL’A 4 BİN TON SICAK ASFALT


Kepez Belediyesi, Ünsal Mahallesi’nde, kat artışı ve tapu tahsisi çalışmasıyla modern konutların yapılmasının önünü açtığı yerleşim alanının yollarının tamamını sıcak asfaltla kapladı. Asfaltlanan sokakların parke kaldırımı da yapılacak.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiği muhtarların hizmet taleplerini plan ve program içerisinde hızlı bir şekilde karşılıyor. Ünsal Mahalle Muhtarı Nazmi Cabadak da tapu tahsisi ve kat artışına yönelik imar düzenlemesi çalışması sonucu modern konutların inşa edildiği yerleşim alanının yollarının asfaltlanmasını istemişti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kepezaltı, Duraliler, Santral mahalleleri ve sanayi sitelerinden sonra Ünsal Mahallesi’nde de sıcak asfalt çalışması başlattı. Mahallenin şehirleşme sürecinin tamamlandığı yerleşim alanının sathi kaplama olan ve bozulan yollarında 3 kilometre uzunluğunda 4 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Asfalt hizmeti, mahallenin 5109, 5110, 5112, 5115, 5116, 5117, 5118, 5119, 5124 ve 5126 no’lu sokaklarında yapıldı. Asfalt çalışması sonrası yollar, bölgenin modern şehir kimliğine uygun hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü, sıcak asfaltla kapladığı sokaklarda önümüzdeki günlerde parke kaldırım çalışması da başlatacak.

Mahalle sakinleri, kaliteli ve konforlu yol hizmetinden dolayı Başkan Tütüncü’ye teşekkür ettiler. Son yapılan çalışma ile birlikte Başkan Tütüncü döneminde mahallede, 8 bin 302 metre sıcak asfalt ile 3 bin 400 metre sathi kaplama asfalt çalışması tamamlandı.

14 bin metre yeni yolun açıldığı mahallede, yeni bir park ile 1 park tadilatı, açık semt pazarı hizmetleri de gerçekleştirildi.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, mahallenin ihtiyaç olan sokaklarının da önümüzdeki aylarda asfaltlanacağını bildirdi.
 













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder