15 Eylül 2012 Cumartesi

MV.SADIK BADAK “Yapamayacağımız sözü vermeyiz”


Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ve yönetimini ziyaret ederek “Esnafın sorunları ne olursa olsun çözmeye çalışacağız, yapamayacağımız sözü de asla vermeyiz” dedi.
Pazarcılar Odası’nı ve Pazar esnafını önemsediklerini belirten Milletvekili Badak; “Her ailenin sofrasına temiz ve sağlıklı gıdalarla beslenmeleri için, yaz, kış ve gece, gündüz, demeden hizmet veriyorsunuz. Bizler, sizin şehir hayatındaki yaşam ve çalışma şartlarınızı kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Bizi nerede ve ne zaman görmek istiyorsanız her zaman sizlerle birlikte olacağız.” diye konuştu.

“Ortak bir yol her zaman vardır”
Ziyaret ettiği ilçelerde meslek odaları da mutlaka ziyaret ettiklerini belirten Milletvekili Badak, “4 bin 500 üyesi olan Antalya Semt Pazarcılar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin ve esnafın sıkıntılarının çözümü için ortak bir yol her zaman mutlaka vardır. Esnafımızın sorunları ne kadar sıkıntılı olursa olsun karşılıklı güven ortamı içerisinde, istişare ile bu sorunların çözüleceğine inanıyorum. Verdiğimiz her bir sözü tutuyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz. Odalarımızla birlikte, esnafımıza yönelik güzel işler yapabileceğimizi düşünüyorum. Sizleri de bu sorumluluğun bilincinde olarak gösterdiğiniz hassasiyet dolayısıyla kutluyorum. Sıkıntı ve sorunlarınızın çözümü için diğer milletvekili arkadaşlarımla birlikte ilgili bakanlıklar ile görüşüp elimizden geleni yapacağız” dedi.
Milletvekili Badak, Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz’e, düzenledikleri toplantı vesilesi ile esnafın sıkıntılarını dinleme fırsatı bulduğu için teşekkür etti.
HABER EKSPER / Mehmet BULUT











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder