3 Eylül 2012 Pazartesi

KEPEZ SÜNNET ŞÖLENİ İPTAL EDİLDİ

Bugün düzenlenecek olan Kepez Belediyesi 4. Geleneksel Sünnet Şöleni, 10 askerimizin şehit olması nedeniyle Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün talimatı ile iptal edildi.
Kepez Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleni'nde, bu yıl da erkekliğe ilk adımı atacak olan 715 çocuğumuz bu önemli günlerini kutlayacaklardı.  Sünnet şöleni, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına teröristlerce düzenlenen saldırıda 10 askerimizin şehit olmasından dolayı  iptal edildi. İlerleyen günlerde sünnet olan çocuklara yönelik aktivitenin gerçekleştirileceği belirtildi.

"Hain Saldırıyı Kınıyorum"
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şırnak'ın ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına teröristlerce düzenlenen saldırıyı lanetlediklerini açıkladı. "Canlar gidiyor, can acısı kalıyor." diyen Tütüncü  şu açıklamayı yaptı: "Şırnak'ın Beytüşşebap ilçe merkezindeki güvenlik noktalarına teröristlerce düzenlenen saldırıda 10 askerimizin şehit olduğu haberi ile bir kez daha sarsıldık. Can veren evlatlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Kederli ailelerine sabır, tüm milletimize  baş sağlığı diliyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder