18 Eylül 2012 Salı

TÜTÜNCÜ ESNAFIN AHİLİK HAFTASI’NI KUTLADI

Antalya’da bu yıl 16.sı düzenlenen “Ahilik Kültür Haftası” kutlamalarına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, etkinliğin ardından Kalekapısı esnafını ziyaret ederek, Ahilik haftalarını kutladı.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) tarafından bu yıl 16.sı düzenlenen “Ahilik Kültür Haftası” kapsamında, Kalekapısı’nda  düzenlenen etkinliklere katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kutlamaların ardından Kalekapısı esnafını ziyaret etti. Tütüncü, esnafa hayırlı alışverişler dileğinde bulunup, Ahilik haftalarını kutladı.

 “Ne zaman Kalekapısı’na gelsem unutamayacağım keyifli bir vakit geçiriyorum” diyen Başkan Tütüncü, Kalekapısı ve çevresinin, yüzyıllardan bu yana Antalya’nın kent hafızasını oluşturduğunu belirtti. Şehirleri ve çarşıları, orada yaşayan insanların güzelliğinin anlamlı kıldığını ifade eden Başkan Tütüncü, “Kalekapı esnafının yıllardan bu yana çok güzel olduğunu zaten biliyoruz.  Gönlümüz her zaman sizinle, tüm esnafımızın Ahilik Haftası’nı kutluyorum.” dedi.

Kalekapısı esnafı da sıcak bir şekilde karşıladıkları Tütüncü’ye, bu anlamlı günde kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkürlerini ilettiler.

Ziyarette, Kepez Belediye Meclis Üyesi ve Antalya Gazete Bayi Büfeciler Odası Başkanı Adlıhan Dere de hazır bulundu.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder