5 Eylül 2012 Çarşamba

MENDERES TÜREL ’’ Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Nizamettin Şen’i ziyaret etti.’’

AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Nizamettin Şen’i ziyaret etti.
“Farklı düşünen, birlikte üreten” sloganından hareketle sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nın programları Antalya Milletvekillerinin de katılımlarıyla devam ediyor. AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Nizamettin Şen’i ziyaret etti.
ATAV çatısı altında ilk kez bir siyasi partinin ziyaretini kabul ettiklerini belirten ATAV Başkanı Nizamettin Şen; Antalya’nın önümüzdeki dönemde 2014 ICCA, EXPO 2016 gibi çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yapacağını belirterek Antalya’ya yakışır bir kongre merkezine olan ihtiyacın altını çizdi.
AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel de, 100. Yıl da yapılması planlanan stat ve kongre merkezi ile ilgili çalışmanın son aşamada olduğunu belirterek Antalya’nın en kısa sürede adına yakışır bir kongre merkezine kavuşacağının müjdesini verdi.
Ocak 2012 tarihinden bu yana EXPO 2016’yı bir sosyal sorumluluk projesi olarak benimsediklerini belirten AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Kıvrak, teşkilat olarak hazırladıkları ön çalışma raporunu medya, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimle paylaştıklarını ifade ederek bu rapordan ATAV Başkanı Şen’e de sundu. Konunun öneminin altını çizen Kıvrak, “Antalya’nın tanıtımı ve kazanımı noktasında siyaset üstü düşünülmeli ve bir an önce kentin EXPO’ya hazırlanması için çalışmalara başlanmalıdır. EXPO 2016 yalnızca Antalya’nın değil Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır.” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder