8 Eylül 2012 Cumartesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, üretim kalitesi ve kapasitesiyle sektörün dünyadaki 5 büyük şirketinden biri olan, mobilya aksesuarı imalatı yapan AGT’yi ziyaret etti.
Haftanın yedi günü toplumun değişik kesimleriyle bir araya gelen Başkan Hakan Tütüncü, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin en büyük kuruluşlarından biri olan AGT Ağaç Ürünleri Sanayi kuruluşunun yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, ziyarette AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hulusi Söylemez’den şirketin çalışmaları, fabrikanın üretimi hakkında bilgi aldı. Söylemez, daha sonra Tütüncü’ye, 110 bin m2 alana kurulu olan ve her türlü mobilya aksesuar üretimin yapıldığı tesisleri gezdirdi. Tütüncü, gezi sırasında çalışanlara başarılar diledi.

Tesislerin teşhir salonunu da gezen Başkan Hakan Tütüncü, AGT’nin, Avrupa Tasarım Ödülleri mobilya dalında gümüş ödül kazanan bank tasarımını da dikkatli bir şekilde inceledi. Türkiye ve Antalya ekonomisine ve istihdama sağladıkları katkıdan dolayı Söylemez’i kutlayan Tütüncü, “Çok güzel işler yapmışsınız. Sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı. 












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder