25 Eylül 2012 Salı

KEPEZİN BATISINA YÜZDE YÜZLÜK HİZMET


Sanayi, inşaat malzemecileri ve hurdacılar siteleri başkanları ve Kepez’in batısındaki mahallelerin muhtarları, Başkan Tütüncü’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Tütüncü de Kepez’in batısında 100 km asfalt ile 100 bin m2 yeşil alan çalışması yaptıklarını söyledi.
Ünsal Mahalle Muhtarı Nazmi Cabadak, sıcak asfalt çalışması ve diğer hizmetlerden dolayı Kepez Belediyesi bürokratlarına ve çalışanlarına teşekkür yemeği verdi. Mahalledeki bir parkta düzenlenen yemeğe; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Akdeniz Sanayi Sitesi, Yeşil Antalya Sanayi Sitesi, Hurdacılar Sitesi ve İnşaat Malzemecileri Sitesi kooperatifleri başkanları, ilçenin batısındaki mahallelerin muhtarları, belediye bürokratları, çalışanlar ve vatandaşlar katıldı.
Santral’e ilk sıcak asfalt
Başkan Tütüncü, muhtarların ve vatandaşların yaptıkları hizmetler neticesinde mahallelerinin güzelleştiğini, değiştiğini ifade ettiklerini belirterek, “Hemşehrilerimizin hizmet memnuniyeti çalışma azmimizi daha artırıyor.” dedi.
Kepezaltı Mahallesi’ndeki yolların tamamına yakınını sıcak asfaltla kapladıklarına değinen Tütüncü, Santral Mahallesi’nin de ilk sıcak asfalt hizmetini bu dönem aldığını belirtti.
Tapu probleminin çözümünden sonra yaptıkları kat artışına yönelik imar düzenlemesi neticesinde Ünsal Mahallesi’nde, modern konutların inşa edildiği anlatan Tütüncü, mahallenin imarlı yollarını açtıklarını, yollarının büyük bir kısmını asfaltladıklarını, semt pazarını yaptıklarını ve yeşil alan isteğini de karşıladıklarını belirtti.
Sanayi sitelerinin mülkiyet problemini çözdük
Bölgedeki sanayi sitelerinin mülkiyetle ilgili sıkıntılarını çözdüklerini kaydeden Tütüncü, “Yeşil Antalya Sanayi Sitesi’ndeki dükkânların 20 yıldır devam eden şahsi tapu problemini çözdük ve bütün dükkân sahipleri tapularına kavuştular. Akdeniz Sanayi Sitesi’nin tapulu arazisi üzerinde 20 yıla yakındır devam eden gecekondu işgali sorununu da çözüme kavuşturduk. Gecekonduların tahliye edileceği arazide binaları yapacak olan kooperatife imar çapı verildi. Gecekondu problemini çözmemiz sayesinde sanayimize 180 adet yeni dükkân yapılabilecek. Göreve gelir gelmez, İnşaat Malzemecileri Sitesi’nin ruhsat sıkıntısını da giderdik.” ifadesini kullandı.
Kepez için hummalı bir çalışmamız var
Esnafın, vatandaşların hizmet taleplerini yerine getirebilmek için hummalı bir şekilde çalıştıklarını bildiren Başkan Tütüncü,”Kepez’in batısındaki mahallelerde ve sitelerde 100 km.’ye yakın asfalt ve 100 bin m2 yeşil alan çalışması yaptık. Hizmetleri tamamladıktan sonra çalışanlarımızla, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla güzel bir ortamı paylaşıp sevincimizi, mutluluğumuzu artıyoruz.” dedi.
Muhtardan asfalt plaketi
Tütüncü, Kepez’in dertleriyle dertlenmelerinden ve ilçenin problemlerinin çözümüne katkılarından dolayı AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse’ye ve AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’a teşekkür etti.  Muhtar Nazmi Cabadak da mülkiyet, yeşil alan, asfalt ve diğer belediyecilik hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya da mahallenin yollarının tamamına yakınını sıcak asfaltla kapladığı için Başkan Hakan Tütüncü’ye plaket verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder