3 Eylül 2012 Pazartesi

KEPEZ'DE MEZUNİYET SEVİNCİ

Kepez Belediyesi, 2012 yaz dönemi spor okuluyla, bu yıl da Türk sporunun alt yapısına binlerce sporcu adayı kazandırdı.
Kepez Belediyesi'nin, 1500'e yakın öğrencinin katıldığı ve 9 ayrı branşta düzenlediği yaz dönemi spor okulu sona erdi. Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda düzenlenen törende, kurstaki iki ay süren eğitim süreçlerini başarılı bir şekilde tamamlayan öğrenciler, sertifikalarını aldılar.

Törene Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, kulüp yönetim kurulu üyeleri, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

9 branşta 1500 öğrenci
Törende, Kepez Belediyespor Kulübü'nün, Avrupa, Türkiye ve Antalya şampiyonlukları bulunan basketbol, futbol, boks, güreş, tekvando, karate, voleybol ve wushu takımları gösteri maçları yaptılar.

Başkan Tütüncü, törende yaptığı konuşmada çocukların, yaz tatillerini güzel bir sosyal aktivite yaparak geçirmeleri amacıyla spor okullarını açtıklarını belirtti. Yaklaşık 1500 çocuğa, modern tesislerde, uzman kadrolar eşliğinde spor eğitimi vermenin gururunu yaşadıklarını  söyleyen Tütüncü, "Daha önceki dönemlerde spor okulu yaz döneminde iki ay açılıyordu. Biz ise spor okulunu 12 ay yapılabilir hale getirdik. Kulübümüzün, 14 ayrı branşta 1200 lisanslı sporcusu bulunuyor. Spor okulların da ise her yıl binlerce çocuğumuza spor yapma imkanı sunuyoruz. Kepez'i, Türk sporunun alt yapısına sporcu hazırlayan bir ilçe haline getirdik." diye konuştu.

Sertifikaları Kaymakam ve Tütüncü verdi
Başkan Türtüncü, kış dönemi spor okulunun kayıtlarının da başladığını hatırlatarak, çocukları spor okuluna davet etti. Başkan Tütüncü, daha sonra Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ve diğer protokol üyeleri ile birlikte, yaz dönemi spor okulundan mezun olan öğrencilere sertifikalarını verdiler.

Spor okulu; futbol, basketbol, tenis, karate, voleybol, wushu, tekvando, güreş ve boks branşlarında düzenlendi. Spor okulunda, futbol eğitimi Hasan Doğan Stadı’nda, salon sporları eğitimleri ise Kepez Arena ile Beşkonak İlköğretim Okulu, Kanal Mahallesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu, Şafak Mahallesi Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu ve Varsak ilköğretim Okulu’nun bahçelerinde bulunan çadır tarzı spor salonlarında verildi. Uzman antrenörlerin görev yaptığı  spor okulunda başarılı olan öğrenciler, Kepez Belediyespor Kulübü’nün amatör branşlarına alınacak.

Kış dönemi kayıtları başladı
Kepez Belediyesi spor okullarının kış döneminin kayıt süreci  de başladı. Çocuklarını spor okuluna göndermek isteyen veliler, Karatay Lisesi yanındaki Kepez Belediyespor Tesisleri'ndeki idari binaya başvuruda bulunabilirler.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder