7 Eylül 2012 Cuma

KEPEZ’DEN KARDEŞLİK VURGUSU

Kepez Müteahhitler Derneği’nin düzenlediği kahvaltıya katılan siyasiler ve iş adamları, son aylarda artan terörün, kardeşlik, birlik ve beraberlik zemininde sona ereceğinin mesajını verdi.Kısa adı KEMDER olan Kepez Müteahhitler Derneği’nin, Sakarya Bulvarı’ndaki hizmet binasında düzenlediği kahvaltıya; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Musa Koçak ve dernek üyeleri katıldı. Yemekte, Afyonkarahisar da Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası ndaki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Mehmetçiklerin üzüntüsü yaşandı. Siyasiler ve iş adamları, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Milleti’ne baş sağlığı ve sabır dilediler.

KEMDER’in gönlü zengin

Kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, Türk milletinin, kardeşliğini, birlik ve beraberliğini daha da güçlendirerek terör belasından kurtulacağının altını çizdi. KEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akbıyık’a, birlik ve beraberliği pekiştiren kahvaltı organizasyonundan dolayı teşekkür eden Tütüncü, Kepezli müteahhitlerin, kazançlarını, Antalya’ya ve Kepez’e hizmet için paylaşan bir anlayış içerisinde olduklarını belirtti. 
Tütüncü, “Birçok sosyal sorumluluk projesinde KEMDER, bizim paydaşımız olarak, yanı başımızda yer aldı. Birçok kampanyayı birlikte gerçekleştirdik.  Dernek üyelerimiz, gönlü zengin arkadaşlarımızdan oluşuyor.” diye konuştu.

Yol üstünde bağı olanın başı dertten kurtulmaz

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de konuşmasında son aylarda artan terör olaylarına değinerek, şunları söyledi: “Yol üstünde bağı olanın başı dertten kurtulmazmış, diye bir Türkmen atasözü var. Türkiye de dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir bölgede bulunuyor. Büyüdükçe sancılar çoğalacaktır. Güçlenmemizi, büyümemizi çekemeyenler, Türkiye’nin üzerinde emelleri olanlar, bölgede hâkimiyet kurmak isteyen dış güçler, terörle huzurumuzu kaçırmaya gayret ediyorlar. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece terör meselesinin çözüleceğini düşünüyorum. Çocuk katili terör örgütünün artan eylemlerini, son çırpınışlar olarak görüyorum.  Şafak sökmeden önceki karanlığı yaşıyoruz.”

Bu vatanın evlatlarının hepsi kardeş

Köse, terör sorununun çözümü konusunda kararlı, kuvvetli bir iradenin olduğuna vurgu yaparak, şöyle devam etti:  “Sayın Başbakanımızın şahsında Ak Parti’nin, hükümetimizin terör meselesinin çözümüne dair ciddi adımlar attığını görüyoruz.  İstiyoruz ki bu terör sorununun çözümüne muhalefet de destek versin. Terör, birlik ve beraberlik meselesidir.  Milli mesele olduğu için bu konuya muhalefet partilerinin destek vermesi gerektiği kanaatindeyiz.  Burada önemli olan kardeşlik hukukunun zedelenmemesidir. Bu hafta, Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ndeki terör saldırısında şehit düşen 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez’i uğurladık. Şehidimizin babasının, söylemlerinde meseleye pozitif bir şekilde baktığını gördük. Olaya bu pencereden bakabilmek lazım. Doğusuyla, batısıyla, güneyiyle, kuzeyiyle bu vatanın evlatlarının hepsi kardeştir.  Bu kardeşlik hukukunu zedelemeden ve teröre hiçbir şekilde taviz vermeden devam etmemiz gerekiyor.”

Kepez’i birlikte güzelleştiriyoruz

Katılımlarından dolayı Tütüncü ve Köse’ye teşekkür eden KEMDER Başkanı  Akbıyık da Kepezli müteahhitler olarak, Türkiye’nin terör belasından kurtulması için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Akbıyık, Başkan Tütüncü ile dayanışma içerisinde çalışarak Kepez’i güzelleştirdiklerini de sözlerine ekledi. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder