11 Eylül 2012 Salı

BAŞBAKAN AZERBEYCAN ZİYARETİN'DE

Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi Mihriban Aliyev, Başbakanımız ve beraberindeki heyeti taşıyan ''ANA'' uçağını Kebele Havaalanı'nda karşıladı. 
İlham Aliyev ve Mihriban Aliyev, Başbakanımız ve eşi Emine Erdoğan'a, konaklayacakları Gafkas Riverside Oteli'ne kadar refakat etti. 
Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Başbakanımızın yaklaşık bir saat süren baş başa görüşmeden sonra, heyetler arası görüşmelere geçildi. 
Yapılacak müzakerelerin ardından enerji, ulaştırma, ticaret ve medya alanında işbirliği anlaşmalarının imzalanması planlanıyor. Daha sonra Aliyev ve Başbakanımız, ortak basın toplantısı düzenleyecek.
6 bakan eşlik ediyor 
Azerbaycan temaslarında Başbakanımıza Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TİKA Başkanı Serdar Çam ve diğer yetkililer eşlik ediyor.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder