27 Eylül 2012 Perşembe

İSTİŞARE İLE GÜÇLENDİK


AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse:

“İstişare ile güçlendik”
AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, kurucu başkan Av. Habip Akhan, kurucu üyeler ve şimdiye kadar yönetim kademelerinde görev almış partililer ile başlattığı istişare toplantılarını sürdürüyor.
İl Başkanı Mustafa Köse, İl binasında düzenlenen programda Kurucu İl Başkanı Av. Habip Akhan, kurucu üyeler, il genel meclis üyeleri, milletvekili aday adayları ile bir araya gelerek, Antalya ve ülke gündemine dair konular ile teşkilat çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Partinin kuruluşunda yer alan ve bugüne kadar emeği geçen bütün partililere teşekkür eden Köse, AK Parti’nin bütünlüğünün, başarısının ve büyüklüğünün sürekli istişare yaparak birlik ve beraberlik içinde çalışmaktan kaynaklandığını ifade etti.
Toplantıda partililere seslenen Köse, “Siz her zaman büyük fedakarlıklar göstererek AK Parti için çalıştınız. Ne olursa olsun partimizin menfaatleri için birlik ve beraberliğinizi bozmadınız. Başkaları bizi bölmeye, yıpratmaya ve sindirmeye çalışsalar bile siz kesinlikle çalışmalarınızdan ve birlikteliğinizden ödün vermediniz. AK Parti sizin gayretlerinizle var oldu. Bizler de sizlerden devraldığımız bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz. Bugüne kadar yapılmamış hizmetleri yapıyor, vatandaşımızın yanında yer alıyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder