1 Eylül 2012 Cumartesi

AK PARTİ YANGIN BÖLGESİNDE


AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse ve Antalya Milletvekilleri Menderes Türel, Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte önceki gün Serik’te orman yangını yaşanan bölgeyi ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve beraberindekiler, Çarşamba günü sabah saatlerinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayılan orman yangınında zarar gören vatandaşları ve bölgeleri ziyaret ederek yaralarını sardılar. Yangın bölgesinde gerçekleştirilen ziyarete, İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Milletvekilleri Hüseyin Samani, Menderes Türel, Gökçen Özdoğan Enç’in yanı sıra  Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Kepez Belediye Başkan vekili Adlıhan Dere, Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, Serik İlçe Başkanı Ragıp Okudan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
Serik İlçesi’ne bağlı Bilginler Köyü'nde elektrik direğinden çıktığı belirtilen yangın, rüzgarın da etkisiyle Bilginler Köyü başta olmak üzere, Çakallar Mahallesi ve Kısık Mevkii'nde, 70 hektar alanda etkili olup, 2 ev, 1 ahır ve 11 seranın yanmasına neden oldu. AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse ve milletvekilleri, Bilginler Köyü Muhtarı Durali Yılmaz ve vatandaşlardan, yangınla ilgili bilgi aldıktan sonra, yanarak kül olan Ayşe Ersöz’e ait ahır, Cami İmamı Abdullah Eryiğit ve Kısık Mevkii’nde bulunan Süleyman Yanar’ın evlerini incelediler. İl Başkanı Köse, “Buraya sizin yaralarınızı sarmaya geldik, yardım konusunda,  elimizden geleni yapacağız. Eryiğit ve Yanar, ailesine her zaman yanınızdayız. Can kaybının yaşanmaması en büyük tesellimiz. Gereken tüm ihtiyaçlarınızı ilçe teşkilatımızla birlikte karşılayacağız” dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder