5 Eylül 2012 Çarşamba

Milletvekili Sadık Badak batı ilçelerinde

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Elmalı ve Kaş ilçe, beldelerine giderek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Yoğun bir çalışma programı gerçekleştiren AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Elmalı ve Kaş ilçelerinde belde ve köyleri ziyaret etti. İlk olarak Elmalı Koordinatörü Tahir Özdaş, Elmalı İlçe Başkanı Ümit Öztekin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşlerin başlaması dolayısıyla düzenlenen açılış törenine katıldı. Milletvekili Badak, Yeşilyayla Yağlı Güreşlerin açılış töreninden sonra, Elmalı Esnaf Sanatkarlar Odası toplantı salonunda Esnaf Odaları, Ziraat Odaları, Sanayi Kooperatifi, Tarımcılar Kooperatifi, Şoförler Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi, Muhtarlar Derneği,  Elmalı ilçe teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, katılımcıların ilçeye ait görüş ve önerilerini dinledi.

Toplantıda Elmalı, Kaş yolu, araç muayenesi, elektrik voltaj düşüklüğü, yaz seracılığı, yayla turizmi konularında vatandaşlar tarafından dile getirilen konularla ilgili açıklama yapan Badak, “Araç muayene sıkıntısını Ulaştırma Bakanlığı’na ileteceğim,  TEİAŞ’ın elektrik enerjisi ihale aşamasında. İhale gerçekleştirildiğinde 54 milyon TL’lik ödenek ile proje, Antalya Serbest Bölgesi’nden başlayarak, Konyaaltı’ndan, Beydağları’nı aşıp, Elmalı’ya ulaşacak elektrik enerjisi ile vatandaşın sıkıntısı sona erecek” dedi. Badak, “Elmalı’da yaz seracılığı ile ilgili ciddi çalışmalar yapılmaktadır. Sera alanlarının 9 bin dekara ulaştığını biliyoruz. Vatandaşlarımızın sulak alanlarda, buğday yerine, meyveciliğe ve seracılığa yönelmeleri daha faydalı ve verimli olacaktır” diye konuştu. 

Elmalı’nın kültürel yapısını koruyan ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Badak, “Burada varolan koruma altındaki anıtsal evlerin restore edilmesi ile kültür turizmi açısından son derece önemlidir. 2023 vizyonunda Elmalı için önemli bir kazanım olacağına inanıyorum. Tarihi binalarımızı koruyup, restore ederek kültür turizme kazandırmalıyız. Bu konuda elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak daha sonra , Elmalı-Finike yolu Bayralar köyü kavşağında 19 Ağustos tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet, Funda Fotoş  Topaş’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Badak taziye ziyaretinin ardından Elmalı’da yol incelemelerinde  bulundu. Yol incelemesinde Milletvekili Sadık Badak’a, Elmalı Kaymakamı Mehmet Murat Çekmen, 13. Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Kavak, Trafik Baş Mühendisi Münir Serttaş, Etüt Proje Mühendisi Ayhan Bacak, Elmalı İlçe Başkanı Ümit Öztekin ve diğer görevliler eşlik etti. Badak, Elmalı, Akçay, Gömbe, Seki beldelerine ait ve Göğübeli karayolu projesini inceleyerek çalışmaların en kısa zamanda başlamasını istedi.

Elmalı’daki ziyaretlerin ardından Kaş İlçe’sine hareket eden AK Parti Milletvekili Sadık Badak, Kaymakam Selami Kapankaya’yı makamında ziyaret ettikten sonra, Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gömbe ve Sütleğen beldelerine giderek, vatandaşlarla sohbet etti.  Vatandaşın, yol, su, gölet, elektrik taleplerini dinleyen Badak, “Biz diğer siyasi partilerin temsilcileri gibi seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızla bir aradayız. İlçelerimize, beldelerimize, köylerimize gidip vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Vatandaşımızın derdini dinleyip, çözüm bulmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Vatandaşımıza hizmet için çalışıyoruz. 112 acil ambulans, çöp kamyonu gibi isteklerinizi yıl sonuna kadar karşılanması için takipçisi olacağım. Milletvekili arkadaşlarımla görüşüp, diğer ihtiyaçların karşılanması için ilgili kurumlar ile birlikte görüşüp, takipçisi olacağız” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder