30 Eylül 2011 Cuma

Tek davamız hizmet etmek


AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, il başkan yardımcıları Ömer Duman ve Ali Çetin ile birlikte Çalışma Bakanlığı’na bağlı bölge müdürlüklerini ziyaret etti. AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları’nın 3. Olağan Kongresi’ne de katılan Enç, partide kadınlar ve ziyarete gelen vatandaşlarla tek tek sohbet ederek, sorunlarını dinledi.


AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Bölge Çalışma Müdür Vekili Veli Tekkanat ve İŞKUR İl Müdürü Fazlı Tamer Özükan’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. İŞKUR İl Müdürü Özükan, Milletvekili Enç’e çalışmaları ile ilgili kısa bir brifing verdi.



“Antalya hiçbir zaman CHP’nin kalesi olmadı”

Ziyaretlerin ardından AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları’nın 3. Olağan Kongresi’ne katılan Enç, partililerle ve vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Kongrede konuşan Enç; “Bizler çok güzel bir davanın neferleriyiz. Bizim davamız Türkiye’ye hizmet davasıdır. Çetelerle, tehlikeli ideolojilerle mücadele ettik. 2023 hedeflerimiz var. Diğer siyasi partilerin hayal bile edemediklerini biz 8 yılda yaptık. Bizim tek davamız hizmet etmek. Dünya siyasi tarihinde AK Parti gibi bir parti yok. Genel seçimlerde büyük bir başarı elde ettik. AK Parti, oylarını yükselterek üçüncü kez iktidara geldi. Antalya’da da çok başarılı bir seçim geçirdik. İnşallah bu başarı yerel seçimlerde de devam edecek. Antalya hiçbir zaman CHP’nin kalesi olmadı” dedi. Enç, kongreye tek liste ile giren Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif İstek’e başarılar diledi.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder