12 Eylül 2011 Pazartesi

İş yerleri açılıyor Döşemealtı değişiyor

Yeni Antalya Döşemealtı her geçen gün hızlı değişimini sürdürüyor.
Hızla gelişen ve büyüyen Antalya’nın merkez ilçesi Döşemealtı’nda bir biri ardına iş yerleri açılıyor. Belediyenin ve resmi kurumların arı gibi çalıştığı Döşemealtı İlçesi’nde artan nüfus yaşamsal ihtiyaçlarıda beraberinde getiriyor. Bu yaşamsal ihtiyaçları karşılamak için kolları sıvayan işadamları ilçede adeta yatırım seferberliği başlattı. Geçtiğimiz günlerde alış veriş merkezleri, pizza&burger, banka şubeleri, noter ve çeşitli iş yerleri açılırken son olarak açılan ANTKARA Simit Sarayı’nın açılışı Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Nurettin Tursun, resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi. Döşemealtı Yeniköy Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen simit sarayı, ilçenin ilk simit sarayı olarak yerini aldı.

Kaymakam Baygül ‘İlçemiz Büyüyor’

Açılışta konuşma yapan Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, her açılan iş yeri istihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır dedi. Kaymakam Baygül konuşmasında, ‘İlçemizin nüfusunun hızla artması ile birlikte çaşitli ihtiyaçları da beraberinde getirmektedir. Resmi kurumlar ve belediyemiz üzerine düşen görevi yerine getirirken, işadamlarına ve bölgemizde yaşayan vatandaşlara da bir takım görevler düşmektedir. İşte bugün bir işadamımızın ilçemizde gördüğü önemli bir eksiği yaptığı yatırım ile karşıladığını gözlemlemekteyiz. Kendisini ilçemize olan yatırımından dolayı kutluyor, hayırlı kazançlar diliyorum’ dedi.

Başkan Tursun ‘Zaman Kaybetmeyelim’

Simit sarayının açılış kuredelasını kestikten sonra fırının başına geçen Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun pişirdiği simitleri vatandaşlara ikram ederek işletme hakkında bilgiler aldı. Başkan Tursun konuşmasında, her açılan iş yeri ilçemizin kalkınmasında ve büyümesinde önemli katkı sağlamaktadır. İlçemiz eğitim kurumları, belediyemizin yaptığı hizmetler, hızlı yerleşimi, organize sanayisi, doğası ve kültürüyle her kesimin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bu başarıda katkısı olan tüm herkese ve açılışını gerçekleştirdiğimiz simit sarayının yatırımcılarına teşekkür ediyorum. Tüm yatırımcıları ve işdamlarını Döşemealtı’nda zaman kaybetmeden yerlerini almalarını tavsiye ediyorum dedi.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder