25 Eylül 2011 Pazar

- Milletimize hizmet boynumuzun borcu


AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani Manavgat ilçesine bağlı Beşkonak ve Taşağıl beldesi ile köylerini ziyaret etti. Samani, köylülerle sohbet edip, sorunlarını dinledi, çözümü hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Her seçimde oylarını yükselterek üçüncü kez iktidar olan AK Parti’nin gücünü milletten aldığını belirten Samani, “Oylarımız yükseldikçe millete karşı sorumluluğumuz da artıyor. Bu bilinçle çalışıyoruz ve millete hizmet etmek boynumuzun borcudur” diye konuştu.



AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Manavgat Koordinatörü Mehmet Karasan, Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı, İl Genel Meclisi Üyeleri Ömer Şahin, Mehmet Erol ve partililer ile birlikte Manavgat’ın Beşkonak ve Taşağıl beldeleri ile civar köylerini ziyaret etti. İlk olarak Taşağıl Belediyesi’ni ziyaret eden Samani ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Ahmet Alp ve vatandaşlar ile bir süre görüşüp sohbet ettiler. Belediye tarafından yapılan meydan düzenlemesi ile yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Samani, Belediye Başkanı Ahmet Alp’in belde ve belde sakinleri yararına güzel çalışmalara imza attığını söyledi.



Beraberindekiler ile birlikte Burmahan Köyü’ne giden Milletvekili Samani, civar köylerinin muhtarları ile toplantı düzenledi. Köylerin ulaşım, su ve Milli Parklar ile ilgili sorunların konuşulduğu toplantıya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu da katıldı. Burmahan Köyü Muhtarı Şükrü Yıldız, Kırkkavak Köyü Muhtarı İbrahim Civcer, Düzağaç Köyü Muhtarı Ali Güven, Karabük Köyü Muhtarı Muhittin Toşur, Yeşilbağ Köyü Muhtarı Ahmet Hamdi Uçar ile Köprülü Kanyon Rafting İşletmecileri Kooperatifi Başkanı Refik Armağan ile toplantı yapan Milletvekili Hüseyin Samani, köy muhtarlarının sorunlarını dinleyip, çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundu.



Daha sonra Ballıbucak Köyü’nü ziyaret eden Samani ve beraberindekiler Muhtar Selim Şeker ve köylüler tarafından coşkuyla karşılandılar. Samani köy okulunda köy sakinleri ile sohbet edip sorunlarını dinledi. Köyün bazı mahalleleri ve diğer köylerle bağlantı yollarına asfalt yapılması gerektiğini belirten muhtar Şeker, içme suyunun yetersiz olduğunu söyleyip, su temini için Samani’den yardım istedi. Köylüler Samani’nin Ballıbucak köyüne gelen ilk milletvekili olduğunu belirterek, köye gelip kendilerini ziyaret eden Samani’ye sorunlarını dinlediği için teşekkür ettiler.



AK Parti’nin her seçimde oy oranını yükselterek üçüncü kez iktidar olduğunu ifade eden Samani, “Sokaktaki iki kişiden biri AK Parti’ye oy verdi. İktidarı bu kadar güçlü yapan millettir, sizlersiniz. Bugün Başbakanımız gittiği ülkelerde o ülkenin başbakanından daha çok ilgi görüyorsa, bugün Türkiye güçlü bir ülke konumuna geldiyse, bu gücün kaynağı sizlersiniz. Omuzlarımıza yüklenen bu sorumluluğun bilinci ile milletimiz için çalışıyoruz. Millete hizmet etmek boynumuzun borcudur” diye konuştu.



Samani ve beraberindekiler daha sonra Çaltepe köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla görüştüler. Çaltepe Köyü’nde çalışmaları devam eden kekik yolu da denilen 25 kilometrelik yayla yolunda incelemelerde bulundular

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder