7 Eylül 2011 Çarşamba

Hakan Tütüncü’den 14 muhtar evi

Kepez Belediyesi, daha modern ortamlarda hizmet vermesi amacı ile yatırım programına aldığı 12 muhtar evinin inşasını tamamladı.

Geçtiğimiz yıl Barış ve Esentepe mahallelerine muhtarlık hizmet binası inşa eden Kepez Belediyesi, bu yıl da 12 mahalleye muhtar evi kazandırdı. İhale yöntemi ile inşa ettirilen muhtar evlerinin yapımı ise tamamlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, peyzaj çalışmasını bitirmesinin ardından muhtar evleri, muhtarlara teslim ediliyor.

Muhtar evleri, Beşkonak, Emek, Duraliler, Düdenbaşı, Fatih, Habibler, Kuzeyyaka, Kültür, Mehmet Akif Ersoy, Şafak, Yavuz Selim ve Yükseliş mahallelerine yapıldı.

Muhtarlarımızı önemsiyoruz
Muhtar evlerinin, ilçeye ve muhtarlara hayırlı olmasını dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, muhtar evi projesinin, hizmet elçisi olarak gördükleri muhtarlara verdikleri önemi göstermesi açısından önemli bir hizmet olduğunu söyledi.

Tütüncü, muhtar evi yatırımı ile muhtarların, vatandaşa, daha güzel ve modern bir ortamda hizmet vereceğini söyledi. Vatandaşların da muhtar evleri projesiyle, modern imkânlarla donatılmış ortamdan hizmet alacağını belirten Başkan Tütüncü, “Muhtar evlerinde, kamu hizmeti yapılıyor. İstiyoruz ki halkımız bu kamu hizmetlerini çok daha güzel ve konforlu binalarda alsınlar. Bu amaçla halkımız ve muhtarlarımız için şık, zarif binalar yapıyoruz.” diye konuştu.

Muhtar evlerinde neler var
Başkan Tütüncü, önümüzdeki yıllarda muhtarlık binası olmayan mahallelere de plan ve program dahilinde muhtar evi kazandıracaklarını ifade etti.

Tütüncü, yaptıkları muhtarlık hizmet binalarının maliyetinin de 452 bin TL olduğunu sözlerine ekledi.

Cumhuriyet döneminin ilk yıllarındaki Türk mimarisi şeklinde projelendiren ve 66 metrekare alandan oluşan muhtar evlerinde, muhtar odası, sekreter odası, mutfak ve lavabo bulunuyor
http://www.antalyaburada.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder