8 Eylül 2011 Perşembe

Antalya esnafına özel kredi kartı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Denizbank arasında imzalanan protokolle, Antalyalı esnafa özel kredi kartı üretilecek. Kart, esnafa birçok avantaj sağlayacak.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), üyelerinin hayatını kolaylaştırmak için bir büyük projeye daha imza attı. AESOB ile Denizbank arasında imzalanan protokolle, bankanın Akıllı Kart Projesi kapsamında İşletme Kartı adı altında sunulan kredi kartı AESOB üyeleri için özel tasarlanacak. Kredi kartının üzerinde Antalya görüntüleri ve AESOB Logosu bulunacak. Esnaf ve sanatkar için bir çok avantaj da sağlayacak bu kredi kartına sadece AESOB üyeleri sahip olacak.



Protokol, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve Denizbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Gurubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun tarafından imzalandı. Oda başkanlarının da katıldığı imza töreninde konuşan AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, “Üyelerimizi ekonomik yönden rahatlatmak, onların harcamalarını daha avantajlı yapabilmeleri amacıyla çeşitli girişimlerimiz olmuştu. Esnaf Kart Projemiz, göreve geldiğimiz ilk günlerdeki bir düşüncemizdi ve çeşitli bankalarla görüşmeler yapmıştık” dedi.



Denizbank ile yapılan görüşmenin son aşamaya geldiğini belirten Başkan Sevimçok, “Denizbank’ın bizim düşüncelerimize uygun bir projesi olduğunu öğrendik ve görüşmelerimizi yoğunlaştırdık. Sonunda projeyi hayata geçirdik. Esnafımız bu protokol sayesinde, AESOB üyelerine özel hazırlanacak kredi kart sayesinde, akaryakıt, otel, uçak bileti, ürün alımı gibi anlaşmalı bir çok firmadan indirimli yararlanacak. Ödemelerini de kendi istedikleri şekilde taksitlendirebilecekler” diye konuştu.



Denizbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Gurubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun da yaptığı konuşmada, “Esnaf ve sanatkârın Türk ekonomisi için önemini biliyoruz. Bunun için esnaf ve sanatkârı desteklemeye, onların ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu amaçla hazırlanan Akıllı Kart İşletme Kartı’ndan Antalya’daki esnaf ve sanatkârların da faydalanması için bu protokolü imzaladık” dedi.



Kredi kartlarının 2-3 ay içerisinde hazır olacağını belirten Sun, kartın alt yapı çalışmaları ve tasarımının hazırlandığını söyledi. Kartın özellikleri hakkında da bilgi veren Sun, “Bu karta sahip esnaf ve sanatkar bir çok harcamasını indirimli yapabilecek. Esnaf ve sanatkar, odalarına olan aidat ve diğer borçlarını, bu kartla 6 taksitte faizsiz ödeyebilecek. Belli bir harcamanın üzerine çıkanların aidatları bankamız tarafından ödenecek. Kart sahipleri, şube ve ATM’lerden kredi kullanıp, ödeme koşullarını kendileri belirleyebilecek. Kurtaran Hesap ile acil durumlarda hesaplarında para olmasa bile nakit çekebilecek. Businnes Card özelliği ile şirket harcamalarını tek bir karttan yapabilecekler” şeklinde konuştu.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder