19 Eylül 2011 Pazartesi

Şehrin göbeğinde büyük rezalet


Antalya’da sokak ortasındaki fuhuşa dur diyebilen yok.
Altındağ Mahallesi’nde Açık Öğretim Fakültesi Bürosu arkasındaki apartmanların bahçesi fuhuş yuvası oldu. Yerlerdeki yüzlerce prezervatif, açık alanda travestilerle herkesin gözün önünde seks yapanlar halkı canından bezdirdi. Halk fuhuşu balkonlardan seyrediyor

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi 161 Sokak’ta bir dram yaşanıyor. Birinci Karakoç, Tuğçe, Göksoylar ve İkizler apartmanları dörtgeninin tam ortasında bulunan boş alan travestilerin ve halkın fuhuş yuvası oldu. Halk her gece polisi aramaktan bıktı. Hatta Cuma gecesi gelen resmi giyimli 2 polisin işlem yapmak yerine travestilerle sigara içip sohbet ettiğini iddia etti. Açık Öğretim Fakültesi Bürosu arkasında yer alan bu apartmanlardan birinin sakini olan Erol Turgut yaşanan çileyi şöyle özetledi:

Polisi aramaktan yorulduk
“Akşam buraya travestiler dadanıyor. Çok lüks arabalardan inenler, 4 apartmanın ortasındaki parkımızda fuhuş yapıyor. Biz balkondan neler yaptıklarını görüyoruz. Çünkü gelmesinler diye her apartmanın yaşam alanına bakan yerlerine dev projektörler yerleştirdik. Yaptıkları iğrençliklerin seslerini de duyuyoruz. Hepimizin çoluğu çocuğu ailesi var. Balkona çıkamaz olduk. Sabah 6’ya kadar durum böyle. Polisi aramaktan yorulduk. Polis gelince park halindeki arabaların arasına saklanıyorlar.

Çocuğa kötü muamele iddiası
Yerlerdeki yüzlerce prezervatifi gösteren Turgut, “Bunları her gün topluyoruz. Apaydınlık ortamda bunu yapıyorlar. Bağırdığımız zaman bir de bizi tehdit ediyorlar. Her gece kavga, bağırış, küfürler duyuyoruz” dedi. Basın mensuplarını görünce sevinen mahalle sakinleri de 4 apartmandan birinde de fuhuş olduğunu, fuhuş sırasında 4 yaşlarındaki çocuğun her gün annesi tarafından sokağa atıldığını söyleyerek, “Çocuk polisini defalarca aradık, çocuğu sosyal hizmetlerin korumasına alın. Gelin yaşananları gözünüzle görün diye. Polis ‘Emniyete gelin şikâyetçi olun’ diyor” dedi.
Şükrü AĞIRMAN

http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder