7 Eylül 2011 Çarşamba

Nazmi Boz annesi Rabia Boz'u av tüfeği ile başından vurdu


Alanya'da 26 yaşındaki Nazmi Boz, babasını başka erkeklerle aldattığını iddia ettiği annesi 55 yaşındaki Rabia Boz'u yatağında uyuduğu sırada otomatik av tüfeği ile başından vurarak öldürdü.

Alanya'da'da 26 yaşındaki Nazmi Boz, babasını başka erkeklerle aldattığını iddia ettiği annesi 55 yaşındaki Rabia Boz'u yatağında uyuduğu sırada otomatik av tüfeği ile başından vurarak öldürdü. Olaydan sonra jandarmaya teslim olan şüpheli, "Cinayeti namus için işledim" dedi.

Alanya'nın Oba Beldesi'ne bağlı Babaoğlu Mahallesi'ndeki tek katlı evde saat 03. 00 sıralarında meydana gelen olayda, Nazmi Boz, babası 67 yaşındaki Hasan Boz ile serin olduğu için evin çatısında uyuyan annesi Rabia Boz'un başına ve göğsüne ruhsatsız otomatik av tüfeğiyle üç el ateş etti. Rabia Boz, olay yerinde yaşamını yitirdi. Annesinin babasını aldattığını iddia eden Nazmi Boz, daha sonra jandarma karakoluna giderek teslim oldu.

Alanya Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı'nda ifadesi alınan Nazmi Boz'un, annesini, hakkında duyduğu dedikodulardan rahatsız olduğu için öldürdüğünü söyledi. Şüpheli, başka erkeklerle ilişkisi olduğunu düşündüğü annesini daha önce uyardığını kaydetti. Karakol çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere seslenen Boz, "Cinayeti namus için işledim. Sakın yanlış bir şey yazmayın" dedi.

Rabia Boz'un eşi Hasan Boz ise "Silah seslerini duymadım. Duysam onu orada yakalardım. Arada bir tartışırlardı. Neden yaptı bilmiyorum" dedi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Rabia Boz'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na götürüldü.
http://www.antalyaburada.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder