27 Eylül 2011 Salı

- Teşkilatlarımız bizim için önemli


AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani, Kepez ve Döşemealtı’nda çeşitli ziyaretlerde bulundu. Samani, “Teşkilatlarımız ve belediyelerimiz bizim can damarımız, bizim için teşkilatlarımız çok önemlidir” dedi.


AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, 12 Haziran genel seçimleri sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Samani, Kepez ve Döşemealtı ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Samani, ilk olarak Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Göksu mahallesi, menzil taksi durağı ve otogar depolama tesislerini ziyaret ettiler. Samani, Göksu mahallesi ve menzil taksi durağının sorun ve sıkıntılarını dinlerken, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile görüşerek sorunları aktardı.



‘Yanınızda olacağız’

Aynı gün Döşemealtı’nı ziyaret eden AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani, Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar, yönetim kurulu üyeleri ve Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ile birlikte Döşemealtı’nda ziyaretlerde bulundu. İlçenin sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi alan Samani, “İlçeye yapılacak projeler ve hizmetlerde her zaman yanınızda olacağız. Teşkilatlarımız olarak 12 Haziran seçimlerinde ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kollarından sandık görevlimize kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 12 Haziran seçimleri sizlerin başarısıdır. Teşkilatlarımız ve belediyelerimiz bizim can damarımız, bizim için teşkilatlarımız çok önemlidir” diye konuştu.
http://www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder