19 Eylül 2011 Pazartesi

Kepez’e yeni iş makineleri


Kepez Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere iş makinelerinin devir-teslim töreni Başkan Tütüncü ve meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. 16 adet iş makinesi 2 milyon 750 TL ye mal oldu
Hizmet üretmeye devam
Tütüncü, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğünün önceki kullanmış olduğu araçların istenilen verimi sağlayamadığına dikkat çekerek, “İyi şeyler yapabilmek için alet ve edevatların düzgün olması gerekmektedir. Önceki araçlar ekonomik ömürlerini tamamlamışlardı. Eskiye ve kamuya yük getiren bu sıkıntıdan kurtulmak istedik. 2 milyon 750 trilyon gibi bir bedelle 16 adet iç makinesi aldık. Hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

AK çalışmalar
Tütüncü, konuşmasının bir bölümünde Kepez İlçesine yaptığı hizmetlerden bazılarını anlatarak, “Bizim göreve geldiğimiz günden beri öncelikli yaptığımız çalışmalar arasında altyapı eksikliklerini tamamlamak oldu. Yeni yolların açılmasını ve asfaltlanmasını sağladık. Kepez İlçemizi yeşil ve sosyal donatı alanlarıyla süsledik. Hepimizin yüzünü ak edecek bir çok hizmeti başardık. Kepez’i ileri noktalara taşımak öncelikli hedeflerimizdendir. Zaman problemlerle karşılaşacağız. Bir takım engeller çıkacak. Engellerin hepsini aşmak için varız. Halkımızın bir kuruşunu kesmeye yedirmeyiz. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanmak için çalışacağız” şeklinde konuştu. Her zaman hizmet üretmeye devam edeceklerini dile getiren Tütüncü, “Başkalarının birçok uğraşacak zamanları olabilir. Kör kuyularda dolaşabilirler. Bizler ise her zaman hizmet üretmeye devam edeceğiz. Kepez’in hangi mahallesine giderseniz gidin park ve bahçelerin çok önemli çalışmalarını görürsünüz. Yaptıklarımızın daha iyisini yapacağız” dedi. Konuşmaların ardından dualar okunarak kurban kesildi. Hakan Tütüncü araçları bir süre binerek test etti.

Esra ALTUNKES
http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder