22 Eylül 2011 Perşembe

- GÖKÇEN ENÇ MUHTARLARLA BULUŞTU...


Kadın yöneticiler buluştu
Ak Parti Antalya Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Esitliği Kom. Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, Antayalı kadın muhtarlarla bir araya geldi. Antalya’nın tek kadın milletvekili olarak kadınların dayanışmasının güzel bir örneğini kadın muhtarlarla yaşadığını belirten Enç, muhtarların sorunlarını da dinledi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalyalı kadın muhtarlar ve meclis üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti. Muhtarların tek tek sorunlarını dinleyen Enç, “Kadın paydası altında bir araya geldik. Birbirimizi dinlersek sorunları çözme noktasında o kadar hızlı adımlar atarız. Özellikle kadına yönelik şiddet konusunda çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Bakanlığımız bu konuda çok hashas. Yeni yasa için tüm üniversite rektörleri, baro başkanları , kadın ile ilgili sivil toplum kuruluşları ve diğer sivil dinamikleri ile ortak çalışılıyor. Ben yaptım, oldu anlayışı yerine biz birlikte yaptık, oldu anlayışını yerleştirmemiz gerekiyor. İnşallah bunların doğru yansımalarını hep birlikte göreceğiz” dedi.

Antalya’dan kadın bir milletvekilini mecliste görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten muhtarlar, Enç’e başarılar dileyerek, “Mecliste Antalya’yı temsil eden bir kadın vekilin olması bizi çok mutlu etti. Böylelikle sorunlarımızı daha rahat bir şekilde anlatıp, çözüme ulaşırız. Bu konuda da sizin bizim yanımızda olmanızdan dolayı mutluyuz” diye konuştular.

Sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltı programına Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman, Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Gaye Doğanoğlu, Kepez Belediye Meclis Üyesi Elif Derya Canpolat, Meltem Mahalle Muhtarı Muazzez Kaval, Duacı Köy Muhtarı Gül Dursun, Demircikara Mahalle Muhtarı Ayşe Peçen, Gürsu Mahalle Muhtarı Esma Yıldız ve Haşim İşçan Mahalle Muhtarı Emine Pehlivan katıldı.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder