25 Eylül 2011 Pazar

- Bizi başka partilerle karıştırmayın


Ak Parti Antalya Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Esitliği Kom. Üyesi Gökçen Özdoğan Enç, İl Başkan Yardımcısı Ali Kıvrak ve Kadın Kolları İl Başkanı Neziha Yoldan Tezcan, Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi ALTSO Meslek Yüksek Okulu açılışı ve Alanya Mühendislik Fakültesi’nin temel atma törenine katılmak için Alanya’ya giden Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney’i ve partilileri ziyaret etti. Başkan Güney ve partililerle uzun süre sohbet eden Enç, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.


“Alanya için çalışacağız”

Alanya’ya ne gibi hizmetler yapmayı düşünüyorsunuz sorusuna cevap veren Enç; şunları söyledi; “Alanyalıların mecliste ayağı olacağız. Şimdi ye kadar Alanya için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bundan sonra da en iyisini yapmak için çalışacağız. Alanya 250 bin nüfusa sahip ciddi yatak kapasitesi olan bir ilçemiz. Antalya’ya gelen turistlerin büyük çoğunluğunun Alanya ve civarında konakladığını biliyoruz. Alanya’ya bir kent görünümü kazandırmak adına elimizden geleni yapacağız” dedi.



“Bizi başka partilerle karıştırmayın”

Kongre süreci ile ilgili sorulan soruyu da cevaplayan Enç; “Alanya İlçe Teşkilatı başarılı bir teşkilattır. Aldığı seçim sonuçları da bunu gösteriyor. Kongreler bizim fikir beyan edebileceğimiz bir konu değil. Teşkilat kongreleri ile il ilgilenir. Ak Parti’de böyle bir anlayış yok. Bizi başka partilerle karıştırmayın, biz Ak Parti’yiz. Biz birlik ve beraberlik içinde siyasetimizi yapıyoruz. Ak Parti’de birlikve beraberlik içinde birbirimize destek oluruz” şeklinde konuştu.



Enç’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney; “Daha önce tüm milletvekillerimiz toplu olarak teşkilatımızı ziyaret etti. Ama ilk defa partimizi bireysel olarak Gökçen vekilimiz ziyaret etti. Kendisiyle güzel bir sohbet etme ortamı oldu. Vekilimize teşekkür eder, görevinde başarılar dileriz” diye konuştu.
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder