1 Eylül 2011 Perşembe

Antalya AK Parti’de Bayramlaşma

AK Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, İl ve İlçe teşkilatları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Devlet ve Millet el ele olsun istiyoruz

Ramazan ayı boyunca AK Parti teşkilatlarının el uzatılması gereken insanların yanında olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Kadın kollarımız ve teşkilatlarımız bu çalışmaların içerisindeler. İstiyoruz ki; Devlet, Millet el ele olsun. Vatandaş, Devlet kaynaşması yaşansın. Bugün Somali’de insanlık dramı yaşanıyor ve buna dünya kayıtsız kalıyor. Biz dünyanın kayıtsız kalmasına üzülürken, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu duruma kayıtsız kalmayarak bir kampanya başlatıyor ve Somali düne göre bugün daha iyi durumda. Başbakanımız her zaman yardım elini mazlumlara uzatıyor” dedi.

Antalya’yı anormalleştiren Akaydın’dır

AK Parti’nin her iki kişiden birinin oyunu alarak tekrar iktidara geldiğini belirten Başkan Köse, “Başbakanımız “Antalya’da AK Parti bayrağını dalgalandırmak zorundayız. Antalya’da AK Parti birinci parti olmalıdır. Ben teşkilatlarıma güveniyorum” dedi. Bende bunu bütün teşkilatlarımız ile paylaştım. Teşkilatlarımız güzel çalışmalar yaptı ve Antalya’da açık ara birinci parti olduk. Seçim sonrasında artık ustalık dönemindeyiz. Türkiye normalleşiyor. Türkiye’de kişi başına düşen milli gelir her geçen gün artıyor. Türkiye, dünyanın en çok büyüyen ülkesi haline geldi. Türk ekonomisi sağlam bir şekilde ilerliyor. İşsizlik azalıyor. Kişi hak ve özgürlükleri istenilen seviyeye geliyor. Demokratikleşme istediğimiz düzeye geliyor. Türkiye normalleşirken, maalesef Antalya anormalleşiyor. Antalya kaos içerisinde ve insanlar eylemler yapıyorlar. Antalya’yı anormalleştiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’dır. İktidar olarak ürettiğimiz hizmetlerin reklamını yapmaya fırsat bulamazken, Büyükşehir Belediyesi hiçbir şey üretmeden yapmadığı işlerin reklamını yapıyor. ‘20 Ağustos’ta başlıyoruz’, ‘24 saat kesintisiz ulaşım’ dediler. Ulaşımı arapsaçına döndürdüler. Vatandaşların şikâyetleri bizlere ve Ankara’ya ulaşıyor. Böyle bir zulüm ve eziyet olamaz. Ulaşım Antalya’nın en önemli sorunlarından birisidir. Bu sorun Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın geldikten sonra başladı. Göreve geldi Antkart’ı iptal etti, Halkkart’ı getirdi. 21 günlük bir firmaya ihaleyi verdi ve sıkıntılar başladı. Ulaşımda sıkıntılar böyle çözülmez. Yeni yollar, kavşaklar açılması lazım. Kavşaklara karşıyız diyorlar, CHP zaten her şeye karşı, yapmaz yaptırmaz. Bu millet CHP’yi iyi tanıyor. Bu zihniyet vatandaşı bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam olarak nitelendiren zihniyettir. Her şeyi bildiğini zanneden bu zihniyete, milletimiz sandık her önüne geldiğinde dersini vermiştir. Önümüzdeki yerel seçimlerde de verecektir. ‘Menderes Türel de bunu yapacaktı’ diyorlar. Türel’in hangi yaptığı hizmeti devam ettirdiniz de, bunu devam ettiriyorsunuz” diye konuştu.

Daha iyi bir Türkiye için çalışıyoruz

30 Ağustos’un farklı bir gün olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Sadık Badak, “30 Ağustos Anadolu Türklüğünün tekrar ayağa kalkmaya başladığı ve Anadolu’yu fiziken ve manen kurtaran gün. Bu sebeple, 30 Ağustos’un arkasında duran, 1915’ten, 1922’ye kadar Türk ordusunun arkasında duran milletimize ve büyük zaferi bize kazandıran şanlı ordumuza, kumandanlarına ve Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e manevi huzurlarında, sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum, Allahtan rahmet diliyorum. Anadolu son 10 yılda 2001 yılında çöktü denilen bir ekonomik ve siyasi hayattan yeniden ayağa kalkmayı başardı. Bu başarıyı AK Parti meydana getirdi. AK Parti’nin güçlü lideri ve güçlü lider kadrosu etrafında, Anadolu ve Türk milleti toplandı. 9 yılda yeni bir heyecanla, azimle, ekonomik ve siyasal heyecan ile dünyada istikrar adası ortaya çıktı. Etrafımızdaki ülkeler ticari bakımdan sıkıntılar yaşıyor. Afrika ve Ortadoğu ülkeleri ciddi trajediler içinde. Buna karşılık batı ve Avrupa ülkeleri iktisadi bakımdan, ekonomik bakımdan büyük problemler yaşıyorlar. Fakat Türkiye 9 yıldır meydana getirdiği istikrar sayesinde, bu ekonomik ve siyasal güç sayesinde bir istikrar adası olarak bölgemizde yükseldi. Sadece Türkiye’de ‘Misak-ı Milli’ sınırları içerisinde yükselmekte olan bir ada değil, Anadolu da sağladığı birlik ve bütünlük ile disiplinli yönetim ile iktisadi gelişme ile uluslar arası camiada politika üretebilen ve uygulayabilen bir ülke haline geldi. Bunun mimarı sizlersiniz. Bize oy veren 20 milyon insanımız ile beraber daha iyi bir Türkiye için çalışıyoruz. Ekonomi, Turizm, Sanayi ve Tarımda daha ileri gitmiş bir Türkiye istiyoruz” diye konuştu.

İl Binasındaki bayramlaşma merasimine, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Antalya Milletvekilleri Menderes Türel, Sadık Badak, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, belediye başkanları, Meclis Üyeleri, İl ve İlçe teşkilatları ile partililer katıldı.
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder