16 Eylül 2011 Cuma

Korkunç cinayet


Antalya'nın Korkuteli ilçesi Ulucak köyünde bulunan başı koli bandı ile kapatılmış kadın cesediyle ilgili jandarmanın araştırması devam ederken, katil zanlı ya da zanlılarının hala yakalanamaması köylüler arasında tedirginliğe neden oldu.

Son yıllarda herhangi bir adli olayın yaşanmadığı Ulucak köyünde yol kenarında kafası koli bandı ile kaplanmış kadın cesedinin bulunması köylüler arasında tedirginliğe neden oldu. Köy Muhtarı Mehmet Yıldız, "Köyümüzün girişinde böyle bir olay yaşanması bizi strese yoktu. Cesedin bulunmasından sonra şaşkına dönen köylüler, bir de olayın aydınlatılamamasının verdiği korku ile evlerinden çıkamaz oldu. Kadının kimliği belirlenip, cinayetin faillerinin yakalanması bizi rahatlatacak" dedi.
Geçtiğimiz pazar günü köy girişinde yol kenarında başı koli bandı ile kapatılmış kadın cesedini bir çobanın görüp haber verdiğini anlatan Yıldız, jandarmanın olay yerinde inceleme yaptığını ve köylülere şüpheli bir durumla karşılaşmaları halinde 156 jandarma ihbar telefonunu aramalarını söylediğini belirtti. "Gençlerin şehirlerde yaşaması nedeniyle köyümüz sakindir" diyen Yıldız., bu olayın ardından hurdacı ve pazarcıların bile köye girmez olduğunu söyledi. Köylünün içinde bulunduğu olumsuz ruh durumundan kurtulmakta zorlandığını anlatan Muhtar Mehmet Yıldız, "Cinayet aydınlatılana kadar köylüye rahat uyku yok" diye konuştu.
Otopsi sonucunda iple boğularak öldürüldüğü belirlenen 35-40 yaşlarındaki kadın için 15 gün içinde bir başvuran çıkmaması durumunda kimsesizler mezarlığına defnedileceği belirtilirken, jandarma cinayetin aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder