13 Temmuz 2011 Çarşamba

- Yaz geldi, Falezler unutuldu!..


AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu, Konserve Koyu’nda falezlerin ciddi şekilde tahribata uğradığını ancak, Muratpaşa Belediyesi’nin ve Büyükşehir Belediyesi’nin tehlikeyi görmezden geldiğini söyledi. Topcu, falezlerin Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen tarafından ranta kurban edildiğini öne sürdü.

Kaçaklara Evcilmen göz yumdu

Falezlerde yaşanan çatlaklar ve çökmelerde ihmal olduğunu belirten Topcu, “Bu süreç, Evcilmen döneminde yaşanmıştır. ‘Manavoğlu parkı işgallerini kaldır, falezler üzerindeki kaçak yapılara izin verme, buraları rant için kurban etme’ şeklindeki uyarılarımız dikkate alınmadı. Kaçak yapılara izin vererek yapılmasına göz yuman Evcilmen, imarcılık ilkelerine aykırı işler yapıp, ‘Ben yaptım oldu’ mantığını yürütüyor. Sahildeki bu oteller yapılırken neden dur demedin? Bu otellerin ruhsatları Muratpaşa Belediyesi tarafından verilmedi mi? Kaçak yapılara tadilat planları yaparak meclisinden geçirmedin mi? Bu otellerin bazı işlerini senin belediye meclis üyelerin hala yapmıyorlar mı? Bütün bunlar ortada dururken belediye başkanı olarak sen ne yaptın?” diye konuştu.



Sivil Toplum Örgütlerine çağrıda bulundu

Antalya’nın incisi Muratpaşa’da eşi benzeri olmayan falezlerin, talan edildiğini ifade eden Topcu, “AK Partili belediyelerin her icraatını mahkemelere taşıyan, kamuoyunda sanki yanlış işler yapılıyor havası yayan Sivil Toplum Örgütleri şimdi neredeler. Bu kadar büyük hatalar yapılıyor iken, kentin en önemli noktalarını ranta kurban eden belediye başkanlarına neden ses çıkarmıyorlar? Antalya’nın zenginlikleriyle övünmekten başka bir icraatı olmayan Büyükşehir Belediye Başkanı nerede? Yaz gelince falezler unutuldu mu?” dedi.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder