10 Temmuz 2011 Pazar

-Kaya'dan istifa yorumu


MHP’li Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın partisinden istifa etmesiyle ilgili basın açıklaması yapan İl Başkanı Kaya, ‘memnuniyetle karşılıyoruz’ dedi.
İstifanın ardından yazılı açıklaması yapan MHP İl Başkanı Adnan Kaya şunları söyledi;

“08.07.2011, bu gün itibari ile Aksu ilçesi Belediye başkanı İsa Yıldırım partimizden istifa etmiştir. Bu gelişmeden, Milliyetçi Hareket Partisi’nin en ufak bir rahatsızlığı yoktur. Bilakis İsa yıldırım’ın bu kararı parti yöneticilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Çünkü, İl başkanlığımız, Aksu ilçe teşkilatımızın talebi üzerine, almış olduğu kararla, 18.01.2011 tarihinde Aksu Belediye Başkanı İsa yıldırım’ı parti tüzüğünün Disiplin hükümleri, 78. maddesi, 4.fıkrası c ve e bendleri gereği il disiplin kuruluna sevk etmiştir. Genel seçimlere gidilmesinden dolayı, işlemin uygulanması yine yönetim kurulu kararınca 12 Haziran 2011 genel seçimler sonrasına bırakılmış idi.



İl disiplin kurulumuz, konuyu incelemiş İsa Yıldırım’ın savunmasını almak için 15 Temmuz 2011 tarihinde kendisini İl disiplin kuruluna davetine karar vermiştir. Karar kendisine tebliğ edilmeden, tıpkı geçmişte AKP’ye yaptığı gibi, istifasını göndermiştir. İstifa dilekçesinde, ise meclis üyelerinin aldığı kararı gerekçe göstererek partimizden ayrılmıştır.

Konuşmaya geldi mi? Çanakkale şehitlerinden girip kurtuluş savaşından çıkan, liseli yıllarında ülkücü olduğunu söyleyen İsa Yıldırım, benim ülkücü arkadaşlarımın tırnağı dahi olamaz. Öncelikle ülkücü, yaşam tarzıyla, teşkilatçılığıyla, aile yaşantısı ile, yaptığı hizmetlerle örnek kişidir. Biz bu tavrı İsa yıldırım’da maalesef ki hiç göremedik. Bu güne kadar Aksu’da yaşayan hemşerilerimizin, sıkıntılarına kulak tıkayan, kendisini Belediye Başkanı seçen Aksu’luların iyi gününde kötü gününde yanlarında olmayan, meclis üyeleri ile dahi ilişkileri sıfırın altında olan, İsa yıldırım Milliyetçi Hareket Partisi’nin elini rahatlatmıştır. Seçim öncesi, Sayın Vecdi Gönül’le görüşmeleri olduğunu biliyoruz. İsa Yıldırım’ın bu güne kadar yapmış olduğu tüm yanlış icraatlarını bir kenara not ettiğimiz gibi, bundan sonrada Milliyetçi hareket partisi olarak, seçmenine, partisine ve ülkesine ihanet edenlerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Ben, İsa Yıldırım’a 24 Nisan 2011 tarihinde Aksu İlçesinde yapılan, Mustafa Yıldızdoğan konserinde yapmış olduğu konuşmayı kendisinin tekrar dinlemesini tavsiye edeceğim. Bunun adı siyasette olsa, bu milletin duyguları ile bu şekilde oynanmaz. Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol diyorum! İsa Yıldırım

Aksu ilçesi bozkurt yuvasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi, ülkücü bir adayla, Cenab-ı Allah’ın da izniyle önümüzdeki ilk yerel seçimlerde tekrar ve güçlü bir şekilde Aksu Belediye Başkanlığını kazanacaktır.”
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder