27 Temmuz 2011 Çarşamba

- Ahmet Şahin TOKİ’de

Türel döneminde Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan inşaat yüksek mühendisi Ahmet Şahin, TOKİ Başkan Yardımcılığı'na getirildi.


Türel döneminde Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan inşaat yüksek mühendisi Ahmet Şahin, TOKİ Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Menderes Türel döneminde Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan inşaat yüksek mühendisi Ahmet Şahin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcılığı'na getirildi.

Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Yapı İşleri Daire Başkanlığı görevlerinden Antalya milletvekili adaylığı için ayrılan Dr. Ahmet Şahin, Antalya'da yapılan köprülü kavşakların mimarı olarak biliniyor. 1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Şahin, İstanbul ve Antalya'ya değer katan kalıcı projelerde yer aldı. Şahin, Antalya Belediyesi'nde görev yaptığı dönemde Mevlana Kavşağı Tünel Geçişli Köprülü Kavşağı, Atatürk Kültür ve Sanat Evi tadilatı, katı atık düzenli depolama sahası ve arıtma tesisi inşası, Sütçüler Mahallesi aşevi inşaatı, huzurevi ve kadın sığınma evi inşaatı, Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi inşaatı başta olmak üzere 114 altyapı, yol, yeşil alan ve çevre düzenlemesini kapsayan projede yer aldı.



46 projeyi yürüttü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Müdürü olarak görev yaptığı dönemde ise Baltalimanı-TEM Büyükdere bağlantı yolu, Çırpıcı Deresi'nin Ayvalıdere'ye birleştirilmesi, Gaziosmanpaşa Cebeci yolu TEMOtoyolu alt geçidi, Kaynarca demiryolu alt geçidi ve Sahil yolu E-5 arası bağlantı yolu, Davutpaşa Kışlası bağlantı yolları, Ulus-Zincirlikuyu 2. aşama inşaatı, Pendik İDO İskelesi eksikliklerinin tamamlanması, bağlantı yolları ve yeraltı otopark ve ortak altyapı inşaatı, Avcılar Köprülü Kavşak ve Üniversite önü alt geçit inşaatında yer alan Şahin, İstanbul'a nefes aldıran 71 büyük projenin içinde yer aldı.

Akdeniz Üniversitesi'nde görev yaptığı dönemde de üniversite altyapısının geliştirilmesi için ihtiyaç duyulan 46 projeyi yürüten Şahin, Yıldız Teknik ve Selçuk Üniversitesi'nde Geoteknik Anabilim Dalı'nda araştırma görevlisi olarak çalışmalarda bulundu. Türkiye Mimar ve Mühendisler Odası ile İnşaat Mühendisleri Odası üyesi olan Şahin, evli ve 4 çocuk babası.
http://www.antalyaekspres.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder