30 Temmuz 2011 Cumartesi

- Antalya Ak Parti Kadın kolları kongre için start verdi

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, 19 ilçe Kadın Kolları Başkanı ve Teşkilat Başkanları ile bir araya gelerek kongre sürecini değerlendirdi.

12 Haziran genel seçimlerinin ardından ilçe kadın kolları kongrelerinin startının verileceğini belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, “İlçe başkanlarımız ile yapacağımız görüşmeler neticesinde kongre takvimimizi belirleyeceğiz. 5 Eylül tarihinde başlayacak olan kongreler 15 Ekim tarihinde tamamlanmış olacak. Sürecin sağlıklı işlemesi için herkes elinden gelen özveriyi gösterecektir. Kadın kolları teşkilatlarımız olarak kongre sonrasında daha da güç kazanacağız” dedi.
Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “AK Parti Kadın Kolları'nın şu anda ulaştığı noktaya hiç bir parti ulaşamamıştır. AK Parti bütün organları ve birimleriyle kurumsallaşmış bir partidir. Bizim kongrelerimizde yürekler ve vicdanlar buluşur. Bizim siyasetimizin özü, birlik siyaseti ve Türkiye'yi bir bütün olarak kucaklamaktır.. Kadınlarımızın siyasi bakışı AK Parti anlayışı ile değişti. AK Partili kadınlarımızın teşkilatlanması Türkiye'de ki hiçbir siyasi partide yok” diye konuştu.
Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Bengül Hatipoğlu, 19 İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Teşkilat Başkanları katıldı.
http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder