16 Temmuz 2011 Cumartesi

-AK Partili gençler Başkan Tütüncü'yü ziyaret etti


Antalya'da, AK Parti Muratpaşa Gençlik Kolları Başkan Bayramali Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti. AK Partili gençler Tütüncü’nün ilçede başarılı çalışmalar yaptığını söyledi.
Tecrübeleri paylaşmak amacı ile Antalya’nın devlet erkânını ve belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Küçükkurt, bu kapsamda siyasi yaşamlarında Hakan Tütüncü’yü örnek aldıklarını belirtti. Tütüncü’nün Kepez’de yaptığı hizmetlerle gurur duyduğunu ifade eden Küçükkurt, “Tütüncü, sadece Kepez'i değil, toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla Antalya’ya da hizmet ediyor. Gençlik kolları olarak her zaman yanındayız. Bundan sonraki çalışmalar da kendisine başarılar dileriz.” diye konuştu.
Partilerin gençlik kollarının, siyasete iyi bir başlangıç yapma yeri olduğunu belirten Tütüncü, gençlik kollarının Antalya’nın kalbi ve merkezi olan Muratpaşa’da başarılı çalışmalar yaptığını kaydetti. AK Parti kurulduğu günden itibaren hizmetin adresi olduğunu kaydeden Tütüncü şunları söyledi:
“AK Parti, kurulduğu ilk günden itibaren millete hizmeti ilke edinmiştir. Ülkeyi, insan hakları, özgürlükler ve ileri demokrasi noktasında çok farklı bir duygu ile ileriye taşımayı arzu etmiştir. Bu hedefi de teşkilatı aracılığı yapmıştır, yapmaya devam edecektir. Sizler de böylesi büyük bir hedefe gönül, koymuş yürek koymuş arkadaşlarımızsınız.

Cihan Haber Ajansı
http://yurthaber.mynet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder