16 Temmuz 2011 Cumartesi

- Mustafa Köse, gençlerle buluştu


AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, gençlik kolları ve teşkilat başkanları ile bir araya geldi. Kongre sürecini ve hazırlıkları değerlendiren Mustafa Köse ve Gençlik kolları Başkanı Hıfzullah Şahbaz kongre takvimini açıkladı. Köse, gençlik kolları kongrelerinin 19 Temmuz ile 15 Ağustos arasında gerçekleşeceğini dile getirdi. Köse, kongrelerden güçlenmiş olarak çıkacaklarını, Antalya'da başarılı bir seçim yaşandığını, seçimlerde her kesimden destek gördüklerini belirtti.


AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, gençlik kolları ve teşkilat başkanları ile bir araya geldi.

Kongre sürecini ve hazırlıkları değerlendiren Mustafa Köse ve Gençlik kolları Başkanı Hıfzullah Şahbaz kongre takvimini açıkladı. Köse, gençlik kolları kongrelerinin 19 Temmuz ile 15 Ağustos arasında gerçekleşeceğini dile getirdi. Köse, kongrelerden güçlenmiş olarak çıkacaklarını, Antalya'da başarılı bir seçim yaşandığını, seçimlerde her kesimden destek gördüklerini belirtti.



Öncelik Türkiye

Köse, şöyle konuştu: ''Gelecek ideali taşımayan, yüreğindeki gençlik ateşi sönmüş, dünyayı 30 yıl, 40 yıl geriden takip eden siyasetçilerin Türkiye'ye kazandıracağı hiçbir şey kalmamıştır. Herkesin, özellikle gençlerin önceliği Türkiye olmalı. Herkesin önceliği millet iradesini korumak, milletin menfaatlerine odaklanmak olmalı. Bunun şartı, sağduyuyu, uzlaşmayı, aklı selimi ön plana çıkarmaktır.''



Toplantıya, İl Teşkilat Başkanı Ali Çetin, İl Gençlik Kolları Başkanı Hıfzullah Şahbaz, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İsmet Senekci, AK Parti Gençlik Kolları ilçe başkanları ve teşkilat başkanları katıldı.

http://www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder