15 Temmuz 2011 Cuma

- Birlik ve bütünlüğümüze hain pusu


Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, yayınladığı açıklamada, Diyarbakır Silvan’da 13 askerimizi şehit eden hain pusunun Türkiye’nin birliğine ve bütünlüğüne karşı düzenlendiğini söyledi.


Başkan Sevimçok, “Ülkemizde huzuru bozmaya, kin ve nefret ortamı yaratmaya, istikrarı baltalamaya yönelik bu hain saldırıyı nefretle kınıyorum” dedi.



Terörün hiçbir haklı gerekçesi olamayacağını belirten AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, “Bin yıldır bu topraklarda kardeşçe yaşayan bizleri, bu hain saldırı ayrıştırmayacak, daha da bütünleştirecektir. Şimdi sağduyulu hareket etme zamanıdır. İnsan hakları ve özgürlüğün en büyük tehdidi olan teröre karşı, ortak mücadele zamanıdır” diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bu hain saldırıyı düzenleyenlere en ağır darbeyi vuracağını belirten Başkan Abdullah Sevimçok, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzur ve güveni için şehit düşen 13 fidanımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri nefretle kınıyoruz. Tüm milletimizin başı sağolsun” şeklinde konuştu.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder