20 Temmuz 2011 Çarşamba

- Samani: Başbakan'ımız Gençlere Çok Güveniyor

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, partilerinin, gençlere siyaset yapmada büyük imkan sağladığını, bunun Başbakan'ın gençlere güveninin bir göstergesi olduğunu söyledi.
AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, partilerinin, gençlere siyaset yapmada büyük imkan sağladığını, bunun Başbakan'ın gençlere güveninin bir göstergesi olduğunu söyledi. Partilerinde 24. dönem TBMM'de 30'un üzerinde genç milletvekilin bulunduğunu belirten Hüseyin Samani, kadın milletvekilleri Gökçen Enç'in de genç vekiller arasında yer aldığını kaydetti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde gençlik kollarını ziyaret eden Samani, yeniden gençlik kolları başkanı seçilen Fatih Kaplan'ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. AK Parti'nin 12 Haziran seçimlerinde Antalya'da başarı elde etmesinde kadın ve gençlik kollarının katkısının büyük olduğunu belirten Samani, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere güveninin tam olmasından ötürü gençlere görevler verdiğini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı görevinde bulunduğunu hatırlatan Samani, partilerinin mevcut Antalya İl Başkanı Avukat Mustafa Köse'nin yaşının diğer parti il başkanlarına göre çok genç olduğuna dikkat çekti. Samani, Partimiz gençlere çok büyük önem veriyor. Geleceğin Türkiye'sini de gençler şekillendirecektir. Onun için partimizde gençlerin geleceği çok parlak. Partimizde 30 milletvekili çok genç yaşta Meclis'e girdi. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılınç daha 39 yaşında. 3 Kasım 2002 seçimlerinde Meclis'e girdi ve 3 dönemdir de Samsun milletvekilliği yapıyor. Başbakan'ımız gençlere güveniyor ve güvendiği içinde görev veriyor. diye konuştu.

http://www.akdenizmanset.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder