16 Temmuz 2011 Cumartesi

- AK Parti Muratpaşa’dan Tursun’a ziyaret


AK Parti Muratpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bayram Ali Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursunu makamında ziyaret etti
Genel seçimler sonrası parti teşkilatlarını ve AK Partili belediyeleri ziyaret eden AK Parti Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı Bayram Ali Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri, bu kapsamda Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’u makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Küçükkurt, “Ak Partili Belediyeler hizmette uzmandır. Çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Örnek bir belediyecilik uygulamasını başarıyla sürdürüyorsunuz. Yaptığınız örnek çalışmalar elbette başarı olarak geri dönüyor. Bu anlamda başta şahsınızı ve tüm ekip arkadaşlarınızı çalışmalarınızdan dolayı kutluyor ve gurur duyuyoruz” dedi.
Tursun ‘Desteğiniz güç veriyor’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, insan odaklı hizmet ürettiklerini belirtti. Başkan Tursun konuşmasında, ‘Döşemealtı’nda hepimiz yaşadığımız bölgeye sevdalıyız. Çünkü ilçemiz ve insanımız hizmeti hak ediyor. Çalışmalarımızı sürdürürken 7’den 77’ye her vatandaşımızın fikrini alıyoruz. Övgüler bizi gururlandırırken, vatandaşımızdan gelen eleştiriler her zaman doğru kararı vermemizde bize yardımcı oluyor. Gelecekte ‘Yeni Antalya’ Döşemealtı olacaktır. Bu yeni kenti sizlerle hep birlikte elele vererek oluşturuyoruz. Sizlerin desteği bize her zaman güç ve enerji katıyor. Bu anlamda ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

http://www.guneyhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder