18 Temmuz 2011 Pazartesi

- Kepez’de kardeşlik ortamı oluştu


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, birlik ve beraberlik içerisinde çok önemli hizmetler yaptıkları ilçede, vatandaş ile arasında kardeşlik ortamının oluştuğunu söyledi.
Sevil Pastanesi’nin kuruluşunun 21. yıldönümü dolayısıyla Mehmet Akif Caddesi’nde verilen kahvaltıda, Kepez protokolü bir araya geldi. Kahvaltıya Kepez Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, Başkan Hakan Tütüncü, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Papak, Antalya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (AESOB) Başkan Abdullah Sevimçok, Kepez Belediye Meclis Üyesi Adlıhan Dere, Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı ve esnaf katıldı.

Dokuma’yı Antalya’nın bir değeri haline getiriyoruz

Burada bir konuşma yapan Tütüncü, çocukluğunun Dokuma bölgesinde geçtiğini anımsatarak, “Bu bölgenin gelişimini birebir yaşamış birisi olarak burada bulunmak benim de hatıralarımı tazelemeye vesile oldu.” dedi.
Başkan Tütüncü, Dokuma bölgesinin Antalya’nın bir değeri haline gelmesi ve buradaki esnafın ekonomik olarak daha da başarılı olabilmesi için her türlü katkıyı ve desteği sağladıklarını belirtti. Tütüncü, bu desteğinin gereğini de hem AESOB ile hem de bölgedeki esnaf ile görüşerek yaptıklarını ifade etti.

Birlik ve beraberlik ortamı oluştu

Böyle ortamlarda bir araya gelmenin, birlik ve beraberliğin önemli olduğunun altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Medeni toplumlarda insanlar bir araya gelerek hem problemlerini konuşurlar, hem de o problemlerin çözüm yollarını birlikte araştırırlar. Bulmuş oldukları çözüm yöntemlerini de uygulayarak iyiye ve güzele doğru giderler. Bu noktada, belediye başkanınız olarak her zaman sizin yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.”

Birlikte önemli işler yaptık

Haftanın beş günü, gerçekleştirdiği ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiğinin altını çizen Tütüncü, “Birlik ve beraberlikten güç doğar. Ayrılık da ise azap vardır. Birlik ve beraberlik içerisinde, iki yılda çok önemli hizmetler yaptık. Kepezlilerle, bir belediye başkanı, vatandaş hukukunun çok ötesinde bir kardeşlik ortamı kurabilmenin mutluluğunu yaşıyorum.” diye konuştu.

Şehitlerimizin yattıkları yer nur olsun

Başkan Tütüncü, çok önem verdiği diyalogun bütün kapıları açtığına, aynı noktanın üzerinde durmanın da problemlerin çözümü noktasında en önemli yol gösterici olduğuna dikkat çekti. Şehirleşme sürecini tamamlamasına rağmen Dokuma bölgesinin de problemleri olduğuna vurgu yapan Tütüncü, birlik ve beraberliği güçlü kılarak bu problemleri çözeceklerini anlattı.
Konuşmasında Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit olan 13 askere ve İzmir’de askerî eğitim uçağının düşmesi sonucu şehit olan pilotlara Allah’tan rahmet dileyen Tütüncü, “Yattıkları yer nur olsun. Mekânları cennet olsun. Allah böyle acıları bir daha ne ülkemize ne de bizlere göstermesin.”temennisinde bulundu.

Tütüncü, esnaf için cansiperane çalışıyor

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok da, esnafın, Mehmet Akif Caddesi’ne hayat ve ışık verdiğini dile getirdi. Esnaf olmasaydı, sokağın karanlık ve ısız olacağını bildiren Sevimçok, “Sosyal yaşam için esnaf ve sanatkâr çok önemlidir.” Görüşünü dile getirdi.
Abdullah Sevimçok, Başkan Tütüncü’ün, esnafın hakların savunmak için cansiperane bir şekilde mücadele ettiğini de sözlerine ekledi.
Başkan Hakan Tütüncü, kahvaltının ardından Mehmet Akif Caddesi’nde esnafları da ziyaret etti.

http://www.akdenizhaberci.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder