7 Temmuz 2011 Perşembe

Ak Parti Muratpaşalı Kadınlar Piknikte Buluştu


AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları tarafından Kent Ormanı'nda düzenlenen piknikte AK Partili kadınlar bir araya geldi.

12 Haziran genel seçimlerinin ardından AK Partili kadınlarla bir araya geldiklerini belirten Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barcın, “12 Haziran genel seçimlerinde oyların yükselişin sebebi AK Parti'nin icraatlarının artarak devam etmesidir. Her zaman halkın içinde onların sorunlarını çözen bir siyaset izlemeye devam edeceğiz. AK Partili kadınlar olarak fedakârca çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

12 Haziran genel seçimlerinde başarıyı daha çok kadın kollarının başarılı çalışmasına da borçlu olduklarını belirten Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu ise, “Kadınların çalışması bizim için başarının gelmesinin en büyük etkenidir” dedi.

AK Partili kadınların samimi ve gayretli çalışmalar ortaya koyduğu belirten AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ise, “2011 genel seçimlerinde Antalya halkı tercihini bizden yana kullanarak bizleri bir kez daha onurlandırdı. Ayrıca partimizi tercih etmeyen vatandaşlarımızın düşüncelerini de önemsiyor ve saygı duyuyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız 2023 vizyonu ekseninde hızla devam edecek” dedi.

AK Parti Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barcın'ın ev sahipliği yaptığı pikniğe, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse'nin eşi Ünzile Köse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan, yönetim kurulu üyeleri, Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İsmet Senekci ve ilçe kadın kolları katıldı.

http://www.haberciniz.biz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder