17 Temmuz 2011 Pazar

- Antalya'da Milyon Euroluk İki Düğün Daha


Mardan Palace'da, Hintli işadamlarının 2 milyon Euro değerindeki düğünlerine benzer iki muhteşem düğün daha yapılacak.

Antalya'daki lüks otel Mardan Palace'da, Hintli işadamlarının 2 milyon Euro değerindeki düğünlerine benzer iki muhteşem düğün daha yapılacak.

Kundu Mevkii'nde bulunan Mardan Palace Oteli'nde 5 gün süren ve 2 milyon Euro harcanan Hint düğünü, 1. 3 milyar nüfusunun yüzde 10'u süper zengin olan Hindistan'ın dikkatini çekti. Hindistan'ın önde gelen ailelerine ait 2 düğün daha Eylül ve Ekim aylarında yine büyük bir görkemle Antalya'nın dünyaca ünlü Mardan Palace Oteli'nde yapılacak. Hindistan'ın önde gelen demir Çelik üreticilerinden Bansal ailesinin kızı olan 25 yaşındaki Payal Bansal ile ülkenin tekstil sektörü devlerinden Kanodia ailesinin 26 yaşındaki oğulları Deepak Kanodia'nın Mardan Palace Otel'de düzenlenen düğünleri için Hindistan'dan 450 davetli getirilerek, düğün için de 2 milyon Euro harcanmıştı. Kız tarafının erkek tarafına 15 milyon Euro 'başlık parası' ödediği muhteşem düğün Hindistan'da da büyük yankı uyandırdı.

Mardan Palace Hotel CEO'su İrfan Demirok, Hindistan'ın yine önde gelen iki ailesi ile yeni düğün anlaşmaları yapıldığını söyledi. Hindistan'da insanların bu tür eğlence ve görkeme büyük önem verdiğini anlatan İrfan Demirok, bir Hintli için düğünün hayatlarının en önemli organizasyonu olduğunu, önümüzdeki aylarda yine milyonlarca euroluk iki büyük düğün organizasyonu gerçekleştireceklerini söyledi.

Düğünlerin eylül ve ekim aylarında yapılacağını ve yine Hindistan'ın çok önemli ailelerine ait olacağını dile getiren İrfan Demirok, Hindistan dışında Türkiye, Çin, Irak, İran gibi ülkelerde de benzer organizasyonları gerçekleştirmeye yönelik çalışmalar yürütüldüğünü açıkladı.

Mardan Palace Otel'in geçen yılki doluluk oranının yüzde 28 olduğunu hatırlatan İrfan Demirok, yeni konseptte Temmuz ayının başında yüzde 90 doluluğa kadar yükseldiklerini ve bugünkü oranın yüzde 65'lerde olduğunu söyledi. Bugün itibariyle otelde 28 farklı ülkeden turistin bulunduğunu dile getiren Demirok, şöyle dedi:

"Şu an Birleşmiş Milletler gibi bir tablo oluştu. Ağustos ayında ülke sayısı 40'a yükselecek. Aynı anda 40 farklı ülkeden insanın tatilini gerçekleştirebildiği bir oteliz. Amerika'dan Rusya'ya, Avrupa'dan Asya ülkelerine uluslararası bir otel mantığı oluşmuş durumda. Bu ülkelerden gelen üst düzey turist profili nedeniyle kendi ülkelerindeki ünlü sanatçılar da gelerek burada konser organizasyonları düzenliyoruz. Türkiye'de yeni bir akım başladı. " - Antalya
(Doğan Haber Ajansı)
http://www.sondakika.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder